Perjantai on taas tullut ja me täällä blogiyhteisössä ajattelimme aloittaa uuden juttusarjan - Viikon tähtihetket! Tarkoitus on julkaista lasten suusta-tyyppisiä juttuja, hauskoja sattumuksia, kuvia ja asioita, jotka tuovat hymyn huulille näin viikonlopun alkamisen kunniaksi! Tässä muutama poiminta tämän viikon varrelta - niiden myötä oikein leppoisaa viikonloppua!

Laulajan sukulaiset

Metsäeskarissa mietittiin luontoäitiä ja kuinka olemme sen luona kylässä - emmekä roskaa sen kotia. 
Seuraavaksi muisteltiin Kalevalasta tuttua metsän jumala Tapiota.
Eskarilaisilla heräsi kysymys: "Onko Juha Tapio sille metsän Tapiolle sukua?"

Tyttöjen ja poikien hommat

Vaikka kuinka yrittäisi kasvattaa lapsia sukupuolineutraalisti, niin... Meille hankittiin höyrymoppi ja kolmevuotias tytär oli kovin uteliaana sen kimpussa. Sanoin hänelle että "käydään täyttämässä tuo vesisäiliö". Kolmevuotias huikkasi isälleen ja yksivuotiaalle pikkuveljelleen "jääkää te pojat siihen, tää on tyttöjen hommia!"

Mistä nykynuoriso puhuu?

9-vuotias jutteli illalla: "Se on aika erikoista, että eläimillä on parittelukausia, mutta ihmisillä on niinku aina se kausi." Äiti: (Ensimmäinen ajatus: "Mitä?! Kuulinko ihan oikein?") Ääneen: "Niin, eikö ookkin." Tauko "Miten sulla tuli semmonen asia mieleen? Onko koulussa puhuttu, vai ooksä kuullu joltain tubettajalta?" 9-vuotiaalla hölmistynyt ilme, tietty äänen sävy: "No kyllähän sitä kuulee ja kyllä noista nyt puhutaan!"

Minne vuoden ikäinen saattaisi jemmata äitin dödön?

 

Mitä kaikkea hauskaa teille on tällä viikolla sattunut? Tai mikä edelleen saa hymyn suupieliin, vaikka olisi tapahtunut jo kauan sitten?

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat