Mihinkä nämä viikot oikein menee, taas on perjantai, jihuu! Tähtihetkissä mukana tällä kertaa Hurlumhei, paljon kiitoksia <3

Oikein pirtsakkaa viikonloppua kaikille!

Kolmevuotias näytti tekemäänsä piirustusta. Äiti kehui: Onpa hieno! Mikä se on? - Se on koira! vastasi tyttö. - Piirrä sille joku kaveri, kehotti äiti. - Ei ei, kyllä se pärjää! totesi lapsi.

Ihan kohta kaksivuotias pyysi minua tekemään muovailuvahasta auton. Tein ja se kelpasi pienelle. Viisvee isosisko sen sijaan totesi minulle: "Äiti, mä ymmärrän että sä yrität tehdä parhaasi, MUTTA nyt sä et kyllä oikein onnistunut."

Taustatiedoksi kerrottakoon, että tämän tarinan äiti harrastaa kuntonyrkkeilyä: Äiti ja kolmevuotias pelasivat Muumi-Aliasta. Pakassa oli kuvassa näkyvä kortti. Äiti kysyi, että: Mikä tuo on? Lapsi vastasi: Koukku! Äiti: Mikä koukku? Lapsi: Alakoukku!

Voiko tuon maton nyt laittaa Facebook-kirppikselle nimikkeellä Vauvan leikkimatto?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram