Perjantaita taas vaan kaikille! Tähtihetket tulevat jälleen meikäläiseltä, viime viikolla ne julkaisi Heinähattu! Näissä hetkissä mukana olivat Ihanasti sopiva sekä Isäkuukaudet, kiitos <3 

Remontin keskellä elävä lapsemme kysyi autossa: "Kumpaan lelukauppaan me mennään, Bauhausiin vai ToysRusiin?"

Kolmevuotias tuli luokseni huulessaan hiuspinni. Ihmettelin asiaa ja hän totesi että "tää on sellainen munniharppu!" äiti on silmät pyöreinä ja tyttö jatkaa "sellainen mitä se jätkä soitti siinä Soitonkylässä!". Siinäpä kaksi käsitettä mitä en tiennyt kuuluvan lapseni sanavarastoon - munniharppu ja jätkä.

Kaupan kassalla lapset olisivat halunneet näppäillä PINin. Se ei oikein sopinut minulle. Kassa lohdutti: "Meidän poika toivoi kerran joululahjaksi sellaista luottokorttia!"

Kolmevuotiaani hölmöili jotain, minä huokaisin syvään ja sanoin ”voi hyvä ihminen”. Tyttö totesi ääni väristen ”en mä ole ihminen, mä olen lapsi!”.

Hyvää viikonloppua <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram