Sesse ja Poika-blogi täyttää huomenna vuoden! Julkaisin ensimmäisen kirjoituksen 28.5.2016. En ihan tainnut tietää mihin ryhdyn tullessani tähän Vauva.fi:n Blogiyhteisöön!

Olin pohtinut blogin perustamista jo aikaisemmin. Olen pitänyt päiväkirjaa kakarasta asti ja ajattelin, että eikös blogi ole ”vähänniinku” nykyajan päiväkirja. Ihan kaikkea ei tietysti voi eikä halua julkaista, mutta tarkoitus kai oli tavoittaa lukijoita, jotka pystyisivät samaistumaan ajatuksiini ja löytäisivät jopa vertaistukea. Ja saa mun ajatusten kanssa toki olla ihan eri mieltäkin!

Kun viime keväänä Facebookin uutisvirrassa tuli vastaan hakuilmoitus perustettavaan blogiyhteisöön, ajattelin, että tämä on kyllä se mun juttu. Blogiyhteisö. Yhteisö. Nimenomaan yhteisö! Yhteisö tuo mieleen tietynlaista turvallisuutta. Mä olen ihmisihminen. Mä tarvitsen ihmisiä ympärilleni. Ja vaikka blogiyhteisön ihmiset eivät ole tässä fyysisesti, tiedän, että en ole yksin.

Vuosi on ollut mielenkiintoinen. Olen oppinut että blogin pitäminen ei ole pelkästään sitä kirjoittamista. ”Kuva olis kiva!” Ja vieläpä joku hyvä kuva. Tämän julkaisun kuvan taustalla on seuraava tarina: Sesse pyytää välillä että saisi kirjoittaa, kun äitikin välillä kirjoittaa. Hän pyytää asiaa näin: ”Äiti, mä haluan taas kirjoittaa! Kirjoitan, että Hyvää Joulua Kaikille!”

Olen huomannut, että tekstit eivät synnykään niin nopeasti kuin ehkä kuvittelin. Pitää pysyä aiheessa, pitää osata kirjoittaa auki se, mitä pään sisällä liikkuu. Välillä joku asia vaikuttaa päässä ja jonkun kanssa keskustellessa järkevältä ja hyvältä aiheelta, mutta et vaan saa sitä kirjoitetuksi, et sitten millään, niin että teksti toisi ymmärrettävällä tavalla esiin sen mitä tarkoitat.

Blogin pitäminen on välillä turhauttavaa, aikaa vievää ja vaikeaa. Onneksi on tämä Yhteisö. Meillä on Facebook-ryhmä, joka on osoittautunut kultaakin kalliimmaksi. Vaikka emme ole muiden bloggaajien ja Vauvan toimituksen kanssa vielä tavanneet, ryhmän kautta jaamme tekstejämme, ajatuksiamme, vinkkejä ja vertaistukea, joilla on ainakin itselleni aivan valtavan suuri merkitys!

Blogissa käynnistyy siis toinen vuosi! Meillä on Isäihmisen kanssa hääpäivä kesäkuun alussa. Tuleva on jo viides. Joka hääpäivä olemme todenneet, että "hyvin me vedetään", saatetaan heittää yläfemmat. Joka vuosi kysyn, että: ”Kai sä vielä haluat olla mun kanssa naimisissa? Eikös me vielä seuraavakin vuosi jatketa?” Tähän asti vastaus on ollut myöntävä!

Joten käytän samaa tämän blogin pitämisessä – kyllä mä nyt ainakin seuraavan vuoden jatkan!

Lämmin kiitos kaikille mukana olijoille <3

Leena

Ps. Tämä 1-vuotiskirjoitus julkaistaan näin päivää aikaisemmin, koska huomenna on Someton Sunnuntai ;D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram