Kerroin täällä äitienpäivätoiveestani. No, se tavallaan toteutui, mutta ei ihan niin kuin olin ajatellut! 

Toivoin, että saisin olla ihan yksin kotona. Olisi pitänyt olla tarkempi. Sain olla yksin, joo, mutta äitienpäivänä ja kipeänä. En mä ihan sitä tarkoittanut.

Sairastuin lauantaina ja sunnuntaina oli vielä niin kurja olo, etten viitsinyt lähteä mummulaan äitienpäiväkahveille niinkuin muu perhe. Jäin kotiin lepäämään, katselin Netflixiltä Pukumiehiä, sain jopa syötyä vähän jätskiä! Olihan sekin nyt ihan kiva. 

Se, mitä mä olin ajatellut tehdä, kun olen joku kerta ihan yksin kotona, oli - siivota! Mä siivoaisin, kuin en olisi koskaan ennen siivonnut! Laittaisin imurin ja höyrymopin laulamaan - ja taustalle Robbie Williamsin! 

Siivoaisin ja järjestelisin paikkoja ja nauttisin siitä tilasta sen tunti, pari, ennen kuin kämppä olisi taas sen näköinen, ettei sitä olisi aikoihin siivottu!

Jään edelleen odottelemaan tämän toiveen toteutumista, ja tarkennan vielä, että haluaisin olla ihan yksin kotona - terveenä, jonain tavallisena arkipäivänä!

Miten teidän Äitienpäivä meni?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram