Kauppareissu kahden pienen lapsen kanssa - ei niin houkuttelevaa! Onneksi on olemassa vaihtoehto, ruoan tilaaminen netistä. Enkä nyt tarkoita pizzan tai muun valmiin ruoan tilaamista, vaan ihan samojen ostosten, mitä siellä markettien hyllyissä on!

Prismalla on Kauppakassi-palvelu. Ruoka tilataan netin kautta - ensin täytyy rekisteröityä ja kirjautua ja muistaa taas yhdet tunnukset...tilaus noudetaan yleensä seuraavana päivänä. Olemme käyttäneet Lielahden Prismaa ja siellä on oma kassa nettitilauksen noutamiselle!

K-ruokakaupalla on Tilaa ja nouda-palvelu. Taas kerran, rekisteröidy, paina tunnus ja salasana mieleesi, kirjaudu, tilaa! Ostokset haetaan kaupalta, ajetaan tähän tarkoitukseen varattuun parkkiruutuun ja lähetetään viesti tiedoksi, että olet ruudussa. Ostokset tuodaan autollesi ja maksu hoidetaan korttimaksupäätteellä. Lapset istuvat kiltisti autossa, aikaa menee kolmesta viiteen minuuttia, plus matkat - niin ja plus tilauksen tekemiseen mennyt aika!

Mulla ei ole näistä palveluista mitään pahaa sanottavaa! Netissä oleva valikoima on meidän perheen ostostarpeisiin riittävä. Teen näitäkin ostoksia varten kauppalistan, etten sorru heräteostoksiin! Netissä pystyy vertailemaan hintoja, valitsemaan kotimaista ja vaikkapa luomua ja näihin menee varmasti vähemmän aikaa kuin kaupassa samoihin asioihin. Netistä tilaamisen ajan lapset katsovat Pikku Kakkosta tai leikkivät Isäihmisen kanssa. 

No, okei, yhden miinuspuolen keksin! Ostokset pakataan muovikasseihin, samoin kuin esim. hedelmät ja vihannekset, kun itse kaupassa käydessä käyttäisin paperipusseja ja omia ostoskasseja! 

Kuten Marikainen kirjoittaa täällä "Ruokakaupassa käyminen. Ei ollenkaan mun juttuni." Mutta ruoan nettikaupassa käymisestä on tullut mun juttuni!

Kommentit (2)

Mikko
1/2 | 

Ruokakaupan digitalisoituminen on kyllä mukava juttu. Vielä kun ruokien kotiinkuljetus yleistyisi ja hinnat laskisivat järkevälle tasolle. Tällä hetkellä kotiinkuljetuksesta saa maksaa Tampereen keskusta-alueella 16,9 euroa. Järkyttävä hinta. Pääkaupunkiseudulla kotiinkuljetuksen taitaa saada jo alle kympillä.

sessejapoika
Liittynyt20.5.2016

Oho, aika suolanen hinta kyllä :/ järkevänhintainen kotiinkuljetus olis jo aika luksusta :) mä oon miettinyt että sellainen drive-in-kauppakin olisi kätevä, jos olis vaan pari ostosta - ajaisi luukulle, tekisi tilauksen tyyliin yksi maito, kaksi omenaa ja kahvipaketti, ajaisi seuraavalle luukulle noutamaan tilauksen :D

Oma blogini: Sesse ja poika

Blogini somessa: Facebook Instagram 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram