Syyskuun Tähtihetkissä ovat mukana Hurlumhei, Etä-äiti, Ihanasti Sopiva sekä Hennan mutsiblogi! Mukavaa viikonloppua <3

Teinipoika: tehtäskö äiti ruokatrehvit. Mulla on vain ranskalaisia ja kasviksia. Niistä ei riemukasta ruokaa saa. Ja nyt tekisi mieli riemukasta ruokaa.

Imetettävä kaksvee ilmoitti, että ei tule äidiltä maitoa. "Tihuvettä" kuulemma tulee ja se on hyvää. Onkohan jo kyseessä vierotusmaito vai mikä...?

Tuo samainen imetettävä kaksvee oli mummilassa hoidossa. On tottunut saamaan rintaa iltasadun aikaan. Oli sitten mummiltaan kysynyt: "Mummi, onko tinulla tihhiä?"

Leikki-ikäinen poika: Minulla on äiti iso pippeli housuissa. Onko sinullakin? 

Viisvee eskarilainen sai tuliaiseksi paidan, jossa viikinkiprinsessan kuva. Puki päälleen, katsoi kriittisesti peilistä ja totesi, että muuten kiva, mutta kuvasta ei tykkää. Vaihtoi toisen paidan eskariin. 
Eskarin jälkeen totesi muina viisivuotiaina, että "mä lupasin mun kavereille laittaa huomenna sen viikinkiprinsessapaidan". Niin se mieli muuttuu...

Meillä menee näillä rakkausjutuilla tämä: "Mä en oo vielä päättäny, ketä mä rakastan tällä viikolla. Autatko mua?" - 3v

Taapero hykerteli onnesta saadessaan Precosa-jauhetta aamupuuronsa päälle. Vanhemmat pohtivat, että onkohan hän liian kovalla komennolla mitä herkkuihin tulee. Seuraavana päivänä äiti haki taaperolle ison suklaacookien kaupasta!

Eskarilainen laulaa "Mun on pakko perkkaa, et mä saisin pyrkkaa". Hiukka rupesi äitiä naurattamaan...

3-vuotias ei osannut vastata kysymykseeni. Vastaus olikin: "no, onneksi se menee itellään (itsekseen)" 

Isäni eli lasten pappa soitti ja juteltiin niitä näitä, kunnes sanoin, että täytyy lähteä hakemaan lapsia päiväkodista! "Joo lähde ihmeessä, ettei kukaan muu ehdi ennen! Nehän on kuitenkin niin mukavia lapsia!"

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram