Blogiyhteisön lokakuun Tähtihetkissä ovat mukana Etä-äiti, Ihanasti Sopiva, Hurlumhei ja En kuvitellut kolmea! Hauskaa viikonloppua <3

Neljävuotias osoitti jotain rakennusta matkalla päiväkotiin: "Äiti, mikä toi on?" "Öö, en tiedä". 4-v: "Mutta isä tietää, kun se on sähkömies ja se tietää kaiken rakennuksista ja miten kaikki toimii!"

Kolmevuotias: "Ei äiti ole ihminen, äiti on äiti. Paljon enemmän!"

Kaksvee pääsi papan kanssa Prismaan leluostoksille. Olimme sopineet, että saa yhden Ryhmä Hau -figuurin. Se ei oikein riittänyt, olisi halunnut kaksi. Lopulta argumentoi: "Mutta pappa, kakki on ykki." Tämä vakuutti papan, joka heltyi ostamaan kaksi!

Viisivuotias kaatui juostessaan. Neljävuotias tuli lohduttamaan: "Mä tiedän, miten sua sattuu. Nää on näitä kasvukipuja."

Eskarilaisen mielestä Anniina Balleriina on ihana, kun siinä on aina sitä itsevarmuutta. Kun kysyin, mitähän se itsevarmuus mahtaa tarkoittaa, eskarilainen totesi, että sellaista ihanuutta. Onhan se sitäkin!

Tultiin juuri kaupasta. Takapenkillä herra 3-v. huokaisi kovaan ääneen: "Huh-huh, taas on yksi iso päivä putkassa. Ihan järkyttävää!" Toisen näistä tunnustan omaksi vakiolauseekseni. Putkassa meillä ei ole ollut kukaan!

Neljävuotias alkoi laulaa ja leikkiä bussilaulua. Pyöriä pyöritellessä käsi osui seinään. Sekunnin ajaksi suupielet kääntyivät alas, mutta sitten ilme kirkastui ja tyttö totesi: "Pyörä meni rikki!"

Lämmitin lapsille ruokaa ja kun mikro kilahti, olin menossa aukaisemaan jääkaapin ovea. Tajusin kuitenkin, että tuskin se lämmitetty sapuska siellä on!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram