Kesäkuun Tähtihetket tulevat tässä ja mukana ovat Etä-äiti, Hurlumhei, Älyllistä äitiyttä, Heinähattu, Tutipuu ja Ihanasti Sopiva <3 riemukasta viikonloppua kaikille :)

Kun mietittiin juhannusretkellä, miksi juhannusta vietetään, 6-vuotias kertoi, että juhannusta vietetään, koska grillaaminen ja yhdessäolo tarvitsee oman juhlapäivän. Yritä siinä sitten selittää juhannuksen historiasta.

Oltiin lasten kanssa aloittamassa ruokailua kun huikkasin, että "äiti käy vielä pissalla!" Puolitoistavuotias vastasi, että "Miau!"

Teinini pyysi rahaa tilille näillä sanoin: "Voitko sä laittaa mun tilille vähän rahaa? Mä en pakota ja en halua et sulle tulee ns. Stressiä *lol* siitä. Mutta jos voit nii *peukku*x4" En laittanut!

"Täällä olis valmista heinäntekoa!" kuului makkarista, kun viisvee oli valmis nukkumaan. Olin siis aiemmin käyttänyt sanontaa valmista kauraa!

"Kaljalle! Kaljalle!" karjuu kaksivuotias lapsi melko usein kerrostalomme pihalla. Yritä siinä sitten selittää, että hän tarkoittaa "kalliolle" eli haluaa mennä läheiselle kalliolle kiipeilemään!

Viisveen päiväkotikaverille syntyi pikkusisko. Tuumin ääneen, että "Nyt siellä alkaa sitten vauvaan tutustuminen". "Niin, ja kohta alkaa sirkus", kuittasi Viisvee. On ilmeisesti kuullut, kun välillä päivittelemme lapsiperhearkeamme yhdeksi sirkukseksi.

Keksittiin tokaluokkalaisen kanssa kesälomapuuha. Kierretään paikalliset uimarannat ja arvioidaan, mikä on paras. Luettelin: "Hietasaari, Isolahti, Palosaari, Ahvensaari..." Tokaluokkalainen: "Grönlanti!"

Meillä 6v antoi isosiskolle porttikiellon: portti pitää kiertää lastenhuoneen kautta. Loogista!

Pyysin 5-vuotiasta Kikkaraa syömään aamupalansa, niin tokas ettei voi syödä, kun ei ole käsiä! Jahap!

Tänään on viimein se päivä. Saan etäpoikani kolmeksi viikoksi luokseni. Sovittiin, iltapäivällä nähdään. On hedelmät odottamassa, sänky pedattu. Äidin sydän intoa täynnä. Missä poika? Tekstaan. "Tulen illalla. Onhan meillä tässä aikaa kyllästyä toisiimme kolme viikkoa!" Lapsen rehellisyys. Raastavan ilahduttavaa! Odottaa nuo hedelmät nyt iltaankin. Kotona odottava äiti se on vain malttamaton!

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram