Marraskuun synkkyyteen tuo piristystä Kuukauden Tähtihetket! Mukana ovat Ihanasti Sopiva, Hurlumhei, (K)Akkavalta, Sattumia ja suklaarakeita, Jyllannin Suomineito, Elämältä kaiken sain ja Colour Outside the Lines!

"Mikä jengi tuolla on?" 5-vuotias kysyi täyden bussipysäkin nähtyään.

Meidän 1v10kk tyttö selaili lelulehteä ja hihkaisi "ISI!, ISI!" ja osoitti Darth Vaderin kuvaa. 

6-vuotias on opetellut Suomen kansallisasioita. Kansalliskivi oli kuulemma kranaatti ja kansalliskarkkia hän jäi miettimään.

4-vuotias poika kertoi minulle tänään, että hänelle tulee kohta Pasu ja Pisu kylään. Kesti hetken tajuta, että kyse on vessahädästä eikä mielikuvitusystävistä.

3-vuotias jutteli: Pappa on fiksu ja osaa kaikenlaista. Isäkin osaa syödä toisten lautaset tyhjäksi!

Kaksvee on oppinut sanomaan: "Joojoo." Käyttää sitä mm. kun on puuhaamassa jotain, eikä halua keskeyttää. "Joojoo, äiti. Minä tulen ihan kohta." 
Mistähän lie oppinut....? (Saattaa olla, että äidiltään.)

4-vuotias oli sanellut Isänpäiväkorttiin "isillä on ruskee tukka ja monia hienoja paitoja. Sen lempiruoka on spagetti. Me leikitään halinalleja."

Olimme ajamassa mökiltä kotiin, kun takapenkillä alkoi kiista siitä, kuka pääsee vielä kauppaan mukaan. 7-vuotias totesi pikkusiskon olevan "kypsä" jäämään jo kotiin, johon 5-vuotias sisko totesi alahuuli väpättäen: "Eiku mä oon kyllä ihan raaka." Etupenkillä jouduimme puremaan hetken huulta ennen kuin pystyimme vakavasti jatkamaan asian selvittelyä.

Eräs ilta meillä oli iltanukutuksen aikaan väittely klassisesta teemasta :
Ask: Niin mutta pojat on parhaat!
Minä: No kyllä tytöt on parhaita!
Ask: Eipähän! Pojat on parhaita!
Minä: Tytötpäs!
Ask: Mutta pojat on isommat!
Minä: Mutta tytötpä osaa tehdä vauvoja!
Ask mietti hetken ja nosti taas nyrkkinsä ilmaan voiton merkiksi:
Ask: Mutta pojat on parhaita vauvoja!

Kuumeinen kaksvee keskellä yötä: "Minä haluan unilelun! Minä haluan sen hiivven, jolla on ihot haaavvet! Eiku minä haluan Yhmä Haun! Eiku minä haluan äitin. Äiti on minu unilelu."

Tähtihetkeni oli ehdottomasti maanantaiaamulta: nukuin yöllä hädin tuskin ollenkaan kuten yleensäkään miehen yövuoron vuoksi. Mutta sitten kun nukahdin niin heräsin voimakkaaseen närästyskohtaukseen raskauden vuoksi. Eipä siinä kauaa mennyt kun koira herätti retkeilyllään ympäri asuntoa. Sitten saapui esikoinen viereeni ison leluarsenaalin kanssa. Aamulla heräsin pikkuauto "takavaossani" ja tennispallo haaravälistä. Oli tosi freessi olo!

Kuukauden Tähtihetket on Vauva.fi:n blogiyhteisön hauskimmat jutut lapsiarjesta, lasten suusta, puolison suusta, parisuhteesta jne... Voit lähettää omia hauskoja juttujasi meille julkaistavaksi, Kuukauden Tähtihetket tulee aina joka kuun viimeinen perjantai!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram