"Otetaan tonttulakit mukaan, jos saatais jotku kuvat otettua ulkona" sanoin perheelle, kun itsenäisyyspäivänä lähdettiin luistelukentälle. Katselin läheistä pikkumetsää ja ajattelin, että tuolla ne vois mennä jonkun puun viereen ja vaikka halata sitä (puuta). Ei toteutunut. Kotipihassa yritin vielä, mutta Poika ei suostunut lakkia päähänsä laittamaan eikä seisomaan lähelläkään sitä pientä katajannäköistä puskaa, mikä tuossa pikkuriikkisellä etupihallamme seisoo. Yritin vielä sisällä: "Jos laitatte lakit päähän ja halitte toisianne". Poika ei suostunut laittamaan lakkia, eikä katsomaan kameraan, eikä pysymään paikallaan. Eli ei onnistunut. 

Viime vuonna oli helppoa kun päiväkotikuvista sai teettää joulukortit! Niissä ei ollut tonttulakkeja päässä, mutta nätit vaatteet ja taustalle sai valita jouluisen kuvan.

Yksi vaihtoehto olisi ollut kuvaus jossain liikkeessä/ammattilaisella. Se vaan ei tullut ajoissa mieleen ja vaikka olisi tullutkin, niin se aika ja vaiva mikä kuvaukseen menee, ei houkutellut: pue lapset nätisti, vie kuvauspaikalle ja toivo universumilta että kuvista onnistuisi edes yksi! 

Lennosta keksin hätävararatkaisun. Se oli sellainen, että pyysin Sesseä piirtämään kuvan, josta sitten tulostamalla, leikkaamalla, liimaamalla ja taas leikkamalla askartelin kortit. Koristeeksi kiersin pätkän punaista villalankaa. Saa kelvata ja eiku postiin!

No, en onneksi ole ainut, jolla kuvaukset eivät aina mene ihan putkeen, kuten voit lukea Isäkuukaudet-blogista!

Ja onneksi joulu tulee joka vuosi...ja päiväkodissa valokuvaus joka syksy!

 

Blogia voi seurata Facebookissa ja Instagramissa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram