Meidän ihanan Blogiyhteisön Joulukalenterin luukusta 8 löytyy minun hyvä tekoni! Tässä se tulee: tue suomalaista työtä! Näin joulun alla, kun lahjasäkkejä täytetään, niin olettehan miettineet, että missä ja kuka ne lahjat oikeasti tekee? Niin, joulupukin tontut tietysti, mutta haluattehan varmistaa että tontut saavat työstään reilun korvauksen ja että tontut eivät ole alaikäisiä ja joudu riistetyksi lahjoja valmistaessaan!

Viime sunnuntaina Nokialla pidettiin Papu-desingin ja Neulomon yhteinen pop-up-tapahtuma! Mukaani tarttui Papu-designin pipo itselleni sekä koko perheelle uudet sukat! Tulevat kylläkin heti käyttöön eli en malta odottaa jouluaattoon asti :D

Muistattehan myös, että joulussa on kyse paljon, paljon, PALJON muustakin kuin lahjoista! Yhdessäolosta, stressittömyydestä, hiljentymisestä, toisten huomioonottamisesta sekä tietysti syömisestä ;)

Huomisen luukku aukeaa To be mom-blogissa! Koko joulukalenterin löydät Kun minusta tuli äiti-blogista!

Oikein hauskaa ja lämpöistä joulua kaikille <3 (tai no, ulkona voisi tietty olla pakkasta ;)

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram