Olin aamupäivällä lasten kanssa asioilla. Poikettiin kahvilaan ja siinä lasten syödessä jätskejään ja pillimehujaan, mietin että paljon on tapahtunut parissa vuodessa. Uskaltaisin sanoa, että olen muuttunut ehkä hiukan rennommaksi! 

Poika on nyt noin 1,5-vuotias ja reilut kaksi vuotta sitten Sesse oli tuon ikäinen. Kaksi vuotta sitten olisin lähtenyt, silloisen puolitoistavuotiaan kanssa, asioille hieman eri tavalla. 

Olisin lähtenyt hyvissä ajoin, koska pitää ehtiä kotiin lounaalle ja päiväunille. Olisin pakannut mukaan vaihtovaatteet, vaipat ja pyllypyyhkeet sekä hätävaraksi välipalasmoothien ja maissinaksuja. Ruokalappu ja nokkamuki olisivat tietysti myös mukana. 

Tänään otin käsilaukkuuni yhden vaipan - varmuuden vuoksi, vaikka autossakin olisi varavaippa.

Kotoa lähdettiin niin etten kelloa katsonut. Automatkalla Poika nukahti ja totesin että "jaa, se nukahti, taisi olla päiväuniaika!"

Koska olen nykyään hiukan rennompi äippä, ajattelin että hän ehtii kyllä jatkaa unia myöhemmin. En voi häntä kuitenkaan yksin autoon jättää. 

Ja sitten sinne kahvilaan! Valitsin Pojalle Eskimopuikon, Sesse sai valita oman jäätelön. Itselleni otin tuplasuklaacupcaken ja limpparin. Viritin Pojan paidan kaula-aukkoon servetin, koska eihän mulla mitään ruokalappua ollut mukana.

Tiukkis-minä silloin kaksi vuotta sitten olisi ostanut itselleen pasteijan tai karjalanpiirakan ja siitä lohkaissut palan puolitoistavuotiaalle, joka ryystäisi luomusmoothietaan ja maitoa. 

Tällaisen rennomman äiti-ihmisen kanssa on kyllä paljon helpompi toimia, hyvä että hän on uskaltautunut esiin tiukkisäidin varjoista! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat