Kirjoitukset avainsanalla itse tehty joulukortti

Viimeisenä kolmena jouluna meidän perhe on lähettänyt lapsen/lasten valokuvista teetetyt joulukortit. Tänä vuonna kyselin varovasti Isäihmiseltä, että tehtäiskö joulukortit itse. Ja tehtiinhän me! Itsenäisyyspäivä oli sopivasti vapaana. Mallin kortteihin bongasin Lekolarin kuvastosta! Kaupassa menin valitsemaan joulunpunaisen kartongin ja vasta kotona tajusin, että mallissa oleva poron punainen nenä ei kyllä näytä punaisella pohjalla miltään! Eikä tuo ruskeakaan erotu niin kivasti kuin ehkä valkoiselta taustalta, mutta yritys hyvä!

Korttipohjalle painettiin molempien jalankuvat. Neniksi leikkasin mustasta kartongista ympyrät. Sopivan kokoisten ympyröiden malleja hain hammastahna- ja paperiliimatuubien korkeista. Silmät on rei'ittimen silpusta ja niihin on piirretty tussilla "pupillit". Sarvet on mustalla tussilla piirretty.

Sesse jaksoi hienosti auttaa nenien ja silmien liimailussa, pitäen välillä pitkähköjä taukoja - kortteja tehtiin parikymmentä! Kortit valmistui kuin valmistuikin yhden päivän aikana, olin jättityytyväinen! Ja ne jopa lähetettiinkin ajallaan :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram