Kirjoitukset avainsanalla illanvietto

Viime viikolla minusta tuli 36-vuotias (täytyykin siis muokata blogini kuvausteksti)! Sain anopilta yhtä monta ruusua. Sesse totesi, että ihan liikaa kukkia! Mä sanoin että niitä nyt vaan on niin paljon kun äiti täytti niin monta vuotta! Pidin viikonloppuna pikkujoulut parhaille tyttökavereilleni. Isäihminen lähti lasten kanssa mummulaan ja mä hääräilin yhden ystäväni kanssa keittiöhommissa. Tarjolle tehtiin vihersalaattia, tonnikalapastasalaattia ja vaaleita mokkapaloja. Kun vieraat olivat päässeet paikalle, juotiin kuoharit (vaikkakin isäni on sitä mieltä, että kuuluu sanoa kuohkari, sillä kuohari on se joka vie eläimiltä pallit veks)!

Ohjelmassa oli hiukan modifioitu versio Trivial Pursuitista. Otetaan siis pelilauta. Tarvitaan niin monta pelinappulaa kun pelaajia on eli varanappuloita voi ottaa vaikka Aliaksesta - kaikiltahan löytyy kotoa Alias! Noppaa heitettiin normaalisti, mutta kysymysruutuun päästessään piti vastata johonkin seuraavista:

1) mikä on nolointa mitä sinulle on sattunut?

2) mitä muut eivät vielä sinusta tiedä? (tämän keksin syksyisestä haasteesta 10 asiaa joita et minusta tiennyt!)

3) totta vai tarua? Keksi joku tarina ja muut arvaavat onko se totta vai ei!

Välillä mentiin aika vakaviin aiheisiin, mutta pääasiassa kertomukset nauratti, vielä seuraavanakin päivänä.

Niin ja tuosta vanhenemisesta vielä – pitäisikö tässä pukata joku ikäkriisi päälle? Meinaan mulla ei ainakaan pukkaa. Ei ole koskaan pukannut. Joku on joskus kertonut, että itki koko päivän kun täytti 30. Tuntuu, että tuo 30 on ollut monelle jotenkin maaginen ja traaginen ikä. Silloin pidetään itseä jo toooosi vanhana. Mä en pidä itseäni vieläkään vanhana. Päinvastoin, mä odotan jopa innoissani, mitä kaikkea tulevat vuodet tuo tullessaan. Mulla on jo ihan loistava idea siihen, miten tulen juhlimaan 40-vuotissynttäreitäni – omasta mielestäni loistava!

Mulle marraskuu on aina ollut siitä kiva kuukausi, että omat synttärit osuu siihen. Nykyään marraskuussa juhlitaan tietysti meidän Poitsua (päätin muuten, että pojan bloginimi on Poitsu). Siskontyttöni on syntynyt myös marraskuun alussa. Lisäksi marraskuussa on mun ja Isäihmisen tapaamisen vuosipäivä sekä appivanhempien hääpäivä. Eli ihan sama miten pimeää, märkää, loskaista, kylmää on, kuules marraskuu! Sä et ainakaan mua masenna!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat