Kirjoitukset avainsanalla lapanen malli

Tätä askartelua olen toteuttanut nyt töissä lasten kanssa ja sitä ennen tehtiin koekappaleita Sessen kanssa. Googlailin erilaisia ideoita talvisista askarteluista ja tykästyin tähän esimerkkiin. Sitä hieman soveltaen tein lapasen muotoisen kaavan ja sen avulla pahvisen mallin. Nämä meidän lapaset tehtiin kartongille.

Lapaselle liimailtiin silkkipaperitolloja, villalanganpätkiä sun muita koristeita. Sidoin lapaset yhteen langanpätkällä, joten ne saa roikkumaan, vaikkapa kuvassa näkyvään, äitini ompelemaan viirinauhaan! Sesse koristeli yhden lapasen sormiväreillä, jotka hankittiin erästä jouluaskarteluideaa varten, mikä mulla on vielä toteuttamatta, mutta onhan tässä nyt jouluun kuitenkin reilusti aikaa! Meillä on olkkarissa jatkettava ruokapöytä kahvitteluja varten ja pari päivää se toimi oivana askartelupöytänä. Se on myös mun "työpöytä", jolla tälläkin hetkellä kirjoittelen, joten aina välillä täytyy raivata kaikki taiteilut syrjään. Ollapa askarteluhuone!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram