Kirjoitukset avainsanalla isänpäivä

Tänä aamuna minä nousin lasten kanssa, olihan se nyt ihan selvää! Olin jopa vähän innoissani tästä päivästä. Tämä Isänpäivä taisi olla ensimmäinen, jolloin Isäihmiselle oli askarreltu kortti ja vietiin lasten kanssa hänelle aamiainen sänkyyn. Aiempina vuosina ollaan yhteisesti tehty kortit isovaarille ja kahdelle papalle. Viime vuonna jäi askartelut kokonaan, kun tuo perheen nuorimmainen oli Isänpäivänä vasta kuuden päivän ikäinen. 

Sessen tekemä kortti odotti tähän aamuun asti kirjekuoressa keittiön pöydällä. Kortti oli askarreltu kerhossa ja minäkään en sitä vilkaissut ennen kuin asetin sen tarjottimelle kahvikupin ja voileipien viereen. Meni joku roska silmään kun näin tuon kortin. Takana lukee "Paras Isä maailmassa meidän Isä on. Kaikki tietää, että hän on aivan verraton". 

Onnittelulaulun jälkeen Isäihminen nousi petistä, koppasi pojan syliinsä ja totesi, että "Onhan tää nyt ihan teidän ansiota, että mä saan tätä päivää viettää!". Ja taas sain pyyhkiä roskia silmistä!

Oikein mukavaa isänpäivän jatkoa <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat