Kirjoitukset avainsanalla käsityöt

Erään naistenlehden uusimmassa numerossa oli ihania virkkausohjeita! Juuri sellaisia sopivia pikkutöitä, jotka sais yhdessä illassa tehtyä ja mitä vois jämälangoista tehdä. Mulla on ollut jo kauan tarkoitus saada aikaan sellaisia virkattuja koreja. Virkkuukoukkukin on ostettu, tosin oli vielä paketissa. Materiaaliksi on ollut tarkoitus käyttää vanhoista vaatteista leikattua kudetta, ihan kuin ennen vanhaan, mut mähän olenkin ehkä vähän kivikautinen. Kudetta ei siis ole, mutta sain idean kokeilla villalankojen jämäkeriä. Otin siis useammasta kerästä, alussa taisi olla viisi eriväristä lankaa, ja aloin virkata. Mulla ei ollut mitään ajatusta siitä, että mihin käyttöön tämä väkerrys tulee! Langat loppui pikkuhiljaa ja kun jäljellä oli enää kahta lankaa, tein työhön yläreunuksen ja päättelin sen. 

Isäntäkin kysyi että mikä toi on! Mä sanoin että en tiedä, vaikka lasinlämmitin - no, tämä sai aikaan ainakin hyvät naurut! Tänään kiertelin ympäri kämppää väkerrys kädessä ja mietin, mihin sitä käyttäisi. Se päätyi pumpulipuikkojen säilytyskoriksi, saa nähdä onko tämä lopullinen käyttötarkoitus!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram