Kirjoitukset avainsanalla kirjoittaminen

Sesse on elokuussa 2013 syntyneen esikoisemme kutsumanimi raskausaikana. Kun saimme tietää, että odotan tyttöä, masuasukin tai rakkauspakkauksen (joita nimityksiä mieheni vihaa) sijaan tulevaa vauvaa kutsuttiin nimellä Sesse. Marraskuussa 2015 syntynyt kuopuksemme on poika. Kummeli-tv-sarjassa valmentaja Vormisto toteaa "no niin, pooooika!" valmentaessaan Timo Silakkaa ja samaa lausahdusta käytetään meillä usein.

Blogissa kerron arjestani ja ajatuksistani ainakin äitinä, vaimona, naisena, erilaisten yhteisöjen jäsenenä sekä ekologisena ja eettisenä kuluttajana. Olen kirjoittanut paljon jo aiemmin - päiväkirjaa, runoja, juttuja, novelli-ideoita. Kirjoittaminen on ollut minulle terapiaa silloin, kun en ole osannut tai jaksanut purkaa ajatuksiani vaikkapa hyvän ystävän kanssa. Olen kirjoittanut taas aktiivisemmin esikoisen syntymästä lähtien. Onhan tämä elämäntilanne aivan uusi, olen nyt äiti!

Toivon, että kertomuksiini pystyy samaistumaan ja niistä löytyy huumoria, tätä välillä rankkaakin, arkea piristämään.

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram