Kirjoitukset avainsanalla lapsiperheen muutto

Voiko kolmekymppisenä iskeä koti-ikävä? Mulle taisi nimittäin käydä niin! Olin asunut puolet elämästäni muualla kuin synnyinkaupungissani, vähintään sadan kilometrin päässä vanhemmistani ja siskostani. Lasten syntymien jälkeen alkoi tuntua yhä enemmän siitä, että kotikaupunkini olisi se, missä haluaisin heidät kasvattaa. Tuo haave toteutui loppukesästä, kun Isäihmisen työpaikka täällä Länsirannikolla varmistui. 

Muutamassa viikossa laitoimme asunnon myyntiin, löysimme väliaikaisen asunnon, pakkasimme (sitä ennen olin tehnyt rankalla kädellä karsintaa tavaroiden suhteen, sillä muutimme pienempään asuntoon), muutimme ja sen lomassa teimme pari kotimaan lomareissua, joita minun näkemykseni mukaan ei vain voinut perua!

Vanha asuntomme on edelleen myynnissä, lasten päivähoitopaikan hakuprosessiin en ole ihan tyytyväinen ja nelihenkisen perheemme asuminen kaksiossa kiristää ajoittain hermoja. Väkisinkin on tullut mietittyä, että oliko tässä nyt järkeä. Oliko järkeä jättää hyvät työpaikat, riittävän mukava koti, ihanat ystävät ja harrastukset? 

"Rohkeita ootte", sanoi ystäväni, joka tuli poikkeamaan kesken pakkaushommien. Mä en ollut ajatellut että olisin jotenkin rohkea, mähän vaan halusin lähemmäs omaa äitiä ja isää. Eikä mulla ole aikuisiällä ollut lähipiirissä montaa sellaista tyyppiä, joille voin soittaa ex tempore ja sanoa "Ootteko kotona jos tullaan käymään?", kuten voin tehdä omalle siskolleni!

Oletko sinä tehnyt jonkun ison ratkaisun, joka on tuonut suuria muutoksia perheesi elämään? Miten siitä selvittiin ja oletko mahdollisesti katunut päätöstäsi?

Blogia voi seurata Facebookissa ja Instagramissa :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram