Kirjoitukset avainsanalla äitienpäivä

Isäihmisen kanssa tuli taannoin puhe Äitienpäivästä. Hän totesi – tuttuun humoristiseen tapaansa – että saan lahjaksi ihan koko päivän lasten kanssa! Juuri kun olin pyytämäisilläni kokonaista päivää ihan itsekseni.

Syntymäpäivälahjaksi viime marraskuussa Isäihminen järjesti mulle vapaaviikonlopun. Totesi, että tämä lahja on ainakin ekologinen. Hän lähti lasten kanssa perjantaina mummulaan ja lupasi tulla vasta sunnuntaina. Lapsille iski joku flunssa ja tulivat jo lauantai-iltana, mutta ihan kiva sekin.

Kaikki mitä tahdon on omaa aikaa. Vietän loppujen lopuksi lasteni kanssa lähestulkoon kaiken heidän hereilläoloajastaan. Harrastusten parissa menee muutama hassu tunti viikossa. Mutta välillä olisi ihan kiva saada olla vaan ihan yksin kotona!

Hyviä Äitienpäivälahjavinkkejä löytyy Love365-, Isäkuukaudet- ja On elettävä huolella-blogeista.

Mitä sinä toivot Äitienpäivänä?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram