10 minuutin treenin voi tehdä vaikka keittiössä!

Kaikkihan tietää, että liikuntaa pitäisi harrastaa, jotta pysyy kroppa ja mieli kunnossa. Monta kertaa viikossa ja niin ja niin kauan kerrallaan ja hengästyä ja hikoilla pitäisi myös. Sori nyt vaan Liikuntaharrastukset, mutta mun elämässä Te olette just ne, jotka tipahtavat kelkasta ensimmäisenä, kun kalenteri täyttyy kaikesta muusta.

Hyvin alkanut kuntonyrkkeilyharrastus jäi mun ja ystäväni aikatauluongelmien jalkoihin. Ja enhän mä nyt voi ilman frendiäni siellä treeneissä käydä. Treenihaastettakaan en ole enää jatkanut. Toki tässä syke nousee monta kertaa päivässä noita lapsia paimentaessa, mutta se ei sitten kuitenkaan riitä.

Niska-hartiaseutu ja alaselkä ovat ne jotka mulle ekana ilmoittavat, että Voi morjens! Koita nyt edes hiukan enemmän liikkua! Alaselkä kiukuttelee aamuisin ja kun maailma alkaa heittää volttia vähän väliä, voisi päätellä että hartiat on jumissa.

En kuitenkaan ole keksinyt että mihin väliin mä otan sen treeniajan. Sellaisen että pakkaan treenikassin ja lähden jollekin ryhmäliikuntatunnille. Se olisi mulle se mieluisin liikuntamuoto. Onneksi on YouTube, josta löysin 10 minuutin treenit, kuten tämä HIIT-treeni tai vähän rankempi Tabata! Nämä pystyy tekemään, vaikka lapset vähän pyörisi jaloissa. Itse asiassa 4- ja 2-vuotiaat ovat jopa ”treenanneet” mukana.

Ei tämä nyt taida mitään liikuntapiirakoita tai muuta suosituksia täyttää, mutta on se enemmän kuin se, etten tekisi mitään. Sitä paitsi, ketäs mun pitikään tässä eniten kuunnella, uskoa ja miellyttää. Ai niin - itseäni! No okei, ehkä vähän lapsiani...ja puolisoa...

Tällä hetkellä tämä äippä treenaa näin. Katsotaan jossain kohtaa, jos rahkeita olisi enempäänkin!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram