Läheisimmät - ne jotka pyytäisin kaasoksi, jos tusina kaasoa ei olisi liioittelua. Ne joiden kanssa on joku yhteinen juttu, biisi, sanonta, lempinimi, tapahtuma, paikka tai monta noista.


Bilemimmit - ne joiden kanssa tulee aina hyvät bileet. Ne joiden kanssa biletettiin parhaat nuoruusvuodet, jotka tietävät lempidrinkkini, biisin joka saa mut ryntäämään tanssilattialle ja ne valloitukset joita muistellaan kaiholla -  tai inhotuksella.


Maailmanparantajat - ne jotka ymmärtävät ja jakavat huoleni vähempiosaisista ja maapallon tilasta.


Ikuisuusystävät - ne jotka olen tuntenut jo vuosia ja jotka eivät vaan tunne mua vaan mun koko perheen ja suvun. Ne joiden puhelinnumeron muistan mahdollisesti ulkoa - siis sen lankapuhelinnumeron.


Uusimmat ystävät - ne joiden kanssa viidessä minuutissa tuntuu kuin oltaisi tunnettu aina. Ne joiden ansiosta huomaa, että aikuisenakin on mahdollista saada uusia ystäviä.


Lähes ystävät - ne joiden kanssa synkkasi, mutta jostain syystä jutusta ei tullutkaan mitään.


Vanhat luokkakaverit - ne joiden kanssa vietettiin vähintään kolme vuotta nuoruudesta, koulussa ja vapaa-ajalla ja joiden vuoksi on vaikea ymmärtää miksi joku ei haluaisi osallistua luokkakokoukseen.


Äitiystävät - ne joiden kanssa eletään samaa elämäntilannetta, ajatellaan että pitäisi nähdä enemmän mutta ymmärretään, että elämäntilanne vaikeuttaa yhteydenpitoa.

Leffa- ja teatterifrendit - ne joiden kanssa lähdetään katsomaan laatupätkä leffassa tai teatterissa ja sen jälkeen syömään hyvin.  Tämän muutaman tunnin ansiosta saa energiaa arkeen - tai trendikkäästi sanottuna kai voimaantuu.


Joskus ja jouluna-ystävät - joiden kanssa vaihdetaan viestejä ehkä kerran vuodessa tai harvemmin. Joita kuitenkin aika ajoin tulee mietittyä ja todettua että "vitsi, se on kiva tyyppi, harmi ettei nähdä säännöllisesti". Todennäköisesti tähän on syynä pitkä välimatka


Jätkät - miespuoliset ystävät, joille olen yksi jätkistä, en vastakkaisen sukupuolen edustaja.

 

Hyvää Ystävänpäivää <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoitan perheemme elämästä - onnellisuudesta ja huumorista, mitkä arkemme taustalla vaikuttavat. Kunnianhimoinen ja vaatimaton tavoitteeni on muuttaa sekä perheemme että koko maailman kulutustottumuksia ekologisempaan ja eettisempään suuntaan. Toivon että kirjoitukseni herättävät ajatuksia, puoleen tai toiseen, ja otan mielelläni vastaan palautetta lukijoilta.

Blogia voit seurata myös Instassa ja Facebookissa, profiilikuvan alapuolella olevien linkkien kautta! 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram