Kaupallinen yhteistyö Matkapoiken kanssa.

Hävettää myöntää, että ne lukuisat matkat Tallinnaan ovat rajoittuneet vain muutamille kaduille. Siihen samaan vanhan kaupungin ja laivan väliseen katuralliin.

Vaan kun ottaa Matkapoikien perhepakettiin matkaoppaaksi reilun metrin mittaisen ihmisen alun saa uutta perspektiiviä kaupunkiin. Mitä sitten Tallinnassa voi kahden päivän lomalla tehdä?

Olin aivan varma kun astuimme Viking XPRS:stä ulos, että suuntamme ensimmäisenä eläintarhaan ja muihin juurikin lapsille suunnattuihin kohteisiin. Toisin kuitenkin kävi! Pienisuuri matkaoppaani oli laatinut listan aurinkokannella. Ensimmäiseksi suuntaisimme nenät kohti kissakahvila Nurria, jonka poika oli bongannut jostain esitteen kyljestä.

Kahvilassa on myynnissä virvokkeiden lisäksi myös ruokaa. Jos mietit millaista on syödä kissojen keskellä, voin vastata mahtavaa! Karvatassut eivät saa olla pöydillä ja muutenkin hygieniasta on huolehdittu. Kissan pissan ei tuoksahda, eikä limsa mukissa killu karvoja. Tunnelma on rauhallinen, taustalla soi kevyt musiikki ja äänettömät tassut hiipivät pitkin kivilattioita. 

"Kissoille voi myös ostaa ruokaa ja leikkiä niiden kanssa"

Kissoille on rakennettu paljon tasoja ja koloja, sekä ne pääsevät kokonaan kahvilasta pois mikäli niin haluavat. Kissakahvilassa aikuisilta velotetaan 5€ ns. kannatusmaksu. Joiden turvin sitten kissat mm. leikkautetaan ja sirutetaan. Kaikin puolin kahvilan toiminta vaikutti jotenkin ihanalta ja kissat hyvinvoivilta. Viivyimme yli tunnin, silitellen ja leikkien kissojen kanssa.

Paluu matkalla eksyimme suureen Police Park puistoon, joka sijaitsee Liivalaian ja Gonsiori risteyksessä, sinne voisi eksyä uudemmankin kerran ihan eväiden kanssa. Lapset jaksavat kävellä pitkiäkin matkoja, kun jalassa on hyvät kengät ja sopiva vaatetus. Pyrähdys puiston leikkitelineillä tuo kivaa vaihtelua, sen jälkeen jaksaa helposti etsiä taas uutta.

Ensimmäisen päivän kääntyessä illaksi suuntasimme takaisin hotellille lelukaupan kautta. Joka onkin mokoma varsin kinkkisesti löydettävä. Seikkailimme tovin Viru keskuksen uumenissa, ennen kuin löysimme hissin naisten vaateosaston takaa.

Hotellihuoneen 16 kerroksen ikkunoista näkyi upeat maisemat kaupungin kattojen ylle. Iloksemme siellä oli myös suuri kylpyamme, jonne pulahdimme vuorotellen. Mikä ihana tapa huuhtoa pois päivän pölyt ja suunnitella ikkunalaudalla uusia seikkailuja seuraavalle päivälle.

Kissakahvila on kartan oikeassa alakulmassa ja sen puolella Police Park puisto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

📸  Perhe- ja matkablogi

💭 Ajatustushautomo

✂️  Puuhat lasten kanssa

🌴  Krooninen matkakuumeilija

☕️ + ☀️Kahvia kittaava kesäihminen

👦🏼 + 👧🏻 Kahden lapsen äiti

👇🏻 Instagram @satua.vai.totta 

👇🏻 Facebook Satua vai totta

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa?

 ✉️  Ota yhteyttä minuun tästä.

 ✉️  tai satuatotta@gmail.com

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018