Kaupallinen yhteistyö Matkapoikien kanssa.

Kun pikku Satu laineille eka kerran hyppäsi eleltiin 80-lukua ja Matkapoikien bussi ajoi meidät satamaan. Me kävimme risteilyillä kesäisin, jos en väärin muista niin matka taisi olla heinäkuussa usein. Laiva reissuilta kertyi useampi pehmolelu ja Lego-laiva. Näitä laivojen palikoita on meillä vielä tallessa valtavat määrät, löytyisiköhän jostain vielä ohjeita?

Pakettimatkoissa on se hyvä puoli, että kaikki hoidetaan sinulle valmiiksi. Menet vain bussiin, satamassa sinulle tuodaan liput käteen ja ohjataan laivaan. Jos bussi on mukana myös kohteessa, sinulle kerrotaan selvästi missä se odottaa sinua.

Ei tarvitse siis lähtiessä huolia ehdinkö junalla tai mistä sille omalle autolle löytää parkkipaikan. Määränpäässä esimerkiksi kielitaidottomalle oma bussi tuo turvaa ja matkan teko taittuu hienosti myös kohteessa. Sanonkin aina, että näistä matalan kynnyksen matkoista on hyvä aloittaa. Kun tietoa ja uskallusta karttuu, on sitten helpompi lähteä matkaan itsekseen. 

"Tiesitkö? Tukholmaan matkaseurueen mukana matkustavan alaikäisen henkilöllisyyden todistamiseksi riittää Kela-kortti."

Miksi olen Matkapoikien palveluita käyttänyt niin kauan ja miksi halusin heistä tehdä jutun? Aluksi palvelujen valinta on toki ollut vanhempieni. Sitten myöhemmin kun valinta siirtyi minulle, oli ensimmäisenä kriteerinä kyydit paikkakunnaltamme ja matkojen kokonaishinta, joka oli edullinen. Vaivattomuus matkata. Kun sittemmin omatoimi matkailu lisääntyi on hinta ja palvelu ollut selkeä valinnan syy!

Jos et Matkapoikien sivuilta löydä sopivaa matkaa, kannattaa soittaa asiakaspalveluun. Emme ole kertaakaan jääneet rannalle ruikuttamaan vaan aina he ovat ratkaisseet matkan meidän toiveiden mukaan. Ja nämä soitto kerrat ovat laskettavissa kaksin käsin.

Kuten olen jo aiemmin kertonut Matkapoikien kautta saa tarjouksesta jopa 5€/hlö risteilyitä, kun osaa etsiä oikeasta paikasta, lue ihmeessä juttuni niistä täältä. Puhtaasti omasta halustani halusin siis kertoa palvelusta joka on minulla toiminut niin mainiosti vuosikymmenestä toiseen.

Matkapojathan ovat tamperelainen perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1976. He ovat siis tehneet matkaa jo yli 40 vuotta. He ovat Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Ja heidän kauttaan matkustaa yli 550.000 matkustajaa laivoilla joka vuosi. Miettikää mikä määrä! Tämä juhlavideo kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, hauska nähdä menneet vuosikymmenet.

Risteily lahjakortin arvontaan voit osallistua kommentoimalla täällä blogissa: Oletko sinä ollut koskaan Matkapoikien matkassa ja millaisia muistoja se tuo mieleen? 

Voit tuplata voitto mahdollisuutesi Satua vai totta - Instagram sivuilla, jossa on lisäarvonnassamyös 30€ matkalahjakortti + Matkapoikien pieni tuotesetti! Wau! Äkkiä sinne siis!

Arvonta on voimassa 14.3 - 21.3.2018. Voittajat julkaistaan blogissa ja Instagramissa 22.3.2018.ps. Muista myös lukea myös vinkit kuinka bongaat jopa alk.5€:lla risteilyitä per nuppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

📸  Perhe- ja matkablogi

💭 Ajatustushautomo

✂️  Puuhat lasten kanssa

🌴  Krooninen matkakuumeilija

☕️ + ☀️Kahvia kittaava kesäihminen

👦🏼 + 👧🏻 Kahden lapsen äiti

👇🏻 Instagram @satua.vai.totta 

👇🏻 Facebook Satua vai totta

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa?

 ✉️  Ota yhteyttä minuun tästä.

 ✉️  tai satuatotta@gmail.com

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018