Kirjoitukset avainsanalla Halloween

Minulta on mennyt jossain kohtaa ohi, kuinka tämä huhuilujen ja pelottelun päivä on Suomeen rantautunut. Esikoisen ja kakkosen kavereista useammalla oli tiedossa juhlat tälle viikonlopulle, ja tietysti oli ihan "epaa" kun meillä tällaista ei ollut suunnitelmissa. Ajattelin, että voisimme kuitenkin askarrella jotain aiheeseen liittyvää. Tässäpä siis tosi helppo ja nopea ohje haamujen tekoon. Aikaa menee vain joitain minuutteja!

Tarvitset vessapaperirullan (tai puolikkaan talouspaperirullan) tai pieni jogurttipurkkikin käy, nenäliinan, liimaa, sakset, askartelusilmiä tai mustan kynän sekä vapaavalintaisesti koristelujuttuja. 

1. Leikkaa avattu nenäliina ympyränmuotoiseksi. 

2. Levitä liimaa vessapaperirullan toiseen päähän. Sentin verran yläreunasta riittää.

3. Nosta rulla pystyyn ja aseta nenäliina sen keskelle. Painele kiinni. Jos helma näyttää liian pitkältä, leikkaa sopivaksi.

4. Liimaa askartelusilmät tai piirrä silmät mustalla kynällä.

5. Koristele oman mielesi mukaan, esimerkiksi piirtämällä tyttöhaamulle ripset tai laittamalla kimallusta helmaan.

Valmis! Näitä tekee vaikka kokonaisen perheen lähes vaivattomasti, ja mikä parasta, tässä eivät ehdi pienetkään tuunailijat hiiltyä. Ja käyvät muuten sekä pöytäkoristeeksi että leikkiin - testattu on.

Tunnelmallisia askarteluhetkiä ja viikonlopun tunteja!

Ps. Meillä päin ei ole näkynyt pelottavia örkkejä, mutta tavallista isompia leppäkerttuja kyllä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogia kirjoittaa Järvi-Suomen sydämestä kolmekymppinen neljän äiti, joka opettelee hetkeen heittäytymistä ja lempeää suhtautumista kotikaaokseen. Yllättyy yhä uudestaan, miten suklaarakeiden rouskuminen ja kastematojen kiemurtelu saa lapset nauramaan. Etsiskelee aina kuitenkin iltaisin niitä mystisesti katoavia sukkien pareja, joita on jo yhteensä tusina tuolla jossain.

Suurperheen ja työn yhdistämistä, käsillä tekemisen intoa ja arkisen onnen kolahtelua. Tervetuloa seuraamaan!

Teemat

Blogiarkisto

2017

Kategoriat