Olen yllyttänyt ihmisiä rakkauteen, vaikka onhan se riski. Monella tavalla.

Parisuhteessa toinen saa tietää yhtä sun toista sinusta. Se tietää sellaistakin, jota et haluaisi kertoa kellekään. Millainen olet kun suutut. Kuinka pikkumainen voit olla. Minkälaisia virheitä olet tehnyt.  Mikä sinua ärsyttää ja mistä haluaisit vaieta. Se tietää nämä kaikki. Ja tulee tietämään vielä lisää, vaikka kuinka paljon.

”Rakkaus ja pelko on toistensa vastakohtia. Sitten kun uskallat olla oikeasti avoin jotain toista kohtaan, kertoa pahimmat pelot ja kipupisteet omassa itsessä ja annat toiselle aseet, jolla satuttaa eniten tässä maailmassa. Siinä vaiheessa kun toinen ei käytäkään niitä hyväkseen, se on rakkautta. Näin puhui Chisu Vain elämää- sarjassa rakkaudesta ja allekirjoitan tämän täysin.

Riskiin yllytän, koska pelko siellä rakkauden vastapuolella, estää jo alkuhuuman sillä, ettei rakkaudestaan kerro, ettei vain toinen käyttäisi minua hyväkseen. Pelko estää rakkauden kehittymisen, ettei tuo toinen vain näe minua suuttuneena tai heikkona. Pelko estää rakkauden jatkumisen, ettei tuo toinen vain näkisi miten tyhjä olen ja kuinka kipeästi toivon tyhjyyden täyttyvän.
Joku tietää minusta aivan liikaa ja siitä huolimatta ja ehkäpä juuri siksi #uskallanrakastaa

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:
Paula Enckell
Elina Holappa
Satu Huttunen
Jaakko Kaartinen
Mio Kivelä
Miia Moisio
Päivi Nurmi
Ulla Oinonen
Hanna Ranssi-Matikainen
Annele Rantavuori
Sini Saavalainen
Tommi Sarlin
Minna Tuominen
Liisa Valila

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Marraskuu
Syyskuu
2018
2017
2016

Kategoriat