Millainen on täydellinen pokaystävä? Sitä on kysytty koulussa monta kertaa. Jokaisen on pitänyt kirjoittaa taululle vähintään yksi täydellisen poika/tyttöystävän ominaisuus. Vastaukset ovat olleet aina samankaltaisia: luotettava, rehellinen, hauska jne., tosin ala-asteella ominaisuudet olivat enemmän ulkonäköön liittyviä asioita. Ihmiset ovat erilaisia. Jonkun mielestä täydellinen poikaystävä on kiltti ja vastuuntuntoinen, jonkun toisen mielestä taas täydellinen poikaystävä on kaikkea muuta, kuin kiltti ja vastuuntuntoinen.

Omasta mielestäni täydellinen poikaystävä on hauska, hyväkäytöksinen, kohtelias, tilannetajuinen ja tunneälyinen. Hänellä on taito sanoa oikeat asiat oikeaan aikaan. Hän on tunnollinen ja osaa auttaa tarpeen tullen. Hän osaa pitää salaisuudet, mutta uskaltaa myös avautua omista asioistaan, eikä salaile niitä minulta. Hän on viisas, lainkuuliainen, rauhallinen, oikeudenmukainen ja hyväksyy kaikki ihmiset sellaisina, kuin ovat. Hyvä ulkonäkö olisi tietysti vain plussaa.

Harmi vain, että täydellisiä poikaystäviä tuntuu olevan hyvin harvassa. Yhteenkään en ole vielä törmännyt. On vaikea tietää, kuka olisi täydellinen poikaystävä, kun kaikilla ikäisilläni pojilla tuntuu olevan kova tarve olla jotain muuta, kuin mitä todellisuudessa on, kenties kaveripaineen takia. Olen huomannut, että jos joku poika on kiltti, avulias tai kohtelias, toiset rupeavat heti puhumaan hänestä pahaa ja saattavat jopa syrjiä häntä.  Se saattaa kuulua tähän ikään, mutta se tuntuu väärältä. Ei kaikkien tarvitse olla huonosti käyttäytyviä teinejä. Jokaisen kuuluisi saada olla sitä, mitä on. Silloin täydellisiin poikaystäviin törmääminenkin olisi helpompaa.

Nuori 15 v.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:
Paula Enckell
Elina Holappa
Satu Huttunen
Jaakko Kaartinen
Mio Kivelä
Miia Moisio
Päivi Nurmi
Ulla Oinonen
Hanna Ranssi-Matikainen
Annele Rantavuori
Sini Saavalainen
Tommi Sarlin
Minna Tuominen
Liisa Valila

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Marraskuu
Syyskuu
2018
2017
2016

Kategoriat