Kuulin tällä viikolla kotona lauseen, jossa puolisoni pohti mille viikonpäivälle ystävänpäivä osuu. Se tuntui hauskalle ajatukselle, että taloudessamme asiaa mietittiin. Minulla ei ole mitään erityisiä muistoja kyseisestä päivästä. Olemme syöneet hyvin ja lahjoja on vaihdettu. Olen muistanut ystäviä ja sukua viestein. En päivää nytkään odota henkeäni pidättäen, mutta silti se tuntuu jotenkin hienolta, että se päivä tulisi, niin että sitä on etukäteen ajateltu.

Jos minusta tuntuu kivalta, voin arvata, että monesta muustakin tuntuu. Nyt voi paheksua kulutusjuhlaa ja krääsää, mutta nyt on tehty helpoksi se, että ilmaisisi rakkauden jotenkin. Posti on muistutellut mainoksin korteista ja kukkakaupat on vuorattu sydämin. Nyt jos koskaan kannattaa avata sanainen arkkunsa ja sanoa jotain kaunista jollekin erityiselle. Piirtää kylppärin peiliin sydän, viedä aamiainen sänkyyn tai antaa yksi suukko enemmän.

Ensi viikolla on #ystävänpäivä. Älä unohda!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:
Paula Enckell
Elina Holappa
Satu Huttunen
Jaakko Kaartinen
Mio Kivelä
Miia Moisio
Päivi Nurmi
Ulla Oinonen
Hanna Ranssi-Matikainen
Annele Rantavuori
Sini Saavalainen
Tommi Sarlin
Minna Tuominen
Liisa Valila

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Marraskuu
Syyskuu
2018
2017
2016

Kategoriat