Kuukausien kosteusvahinkopakolaisuus sai minut ajattelemaan, ettei ihminen elämältään muuta tarvitse kuin kodin. Uudelle vuodelle ei tarvinnut hakemalla hakea uusia tavoitteita, sillä tärkein oli kotiin pääseminen.

Toisaaltahan semmoinen kyllä kapeuttaa ajattelua, kun on vain yksi päämäärä ja tavoite.  Pahinta kodittomuudessa on ollut ajoittain unelmoinnin puuttuminen. Kodista ei jaksanut tai uskaltanut unelmoida, kun muuttopäivästä ei ollut tietoa. Muusta ei tohtinut unelmoida, kun ei ollut edes kotia.

Kuinka tärkeää se onkaan: unelmointi. Elämässä ja parisuhteessa. Ajattelen, että yksi tarkastelupiste parisuhteessa on ehdottomasti se, että unelmoitteko yhdessä. Uskallatko haaveilla ja miltä haaveilu tuntuu?

Nyt meillä muuttopäivä siintää ja parhaalta tuntuu se, että uskallan haaveilla. Haaveissani kaikki on täydellistä. Sillä jaksaa myös sitten todellisuuden, joka tällä hetkellä peittyy remonttipölyyn.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:
Paula Enckell
Elina Holappa
Satu Huttunen
Jaakko Kaartinen
Mio Kivelä
Miia Moisio
Päivi Nurmi
Ulla Oinonen
Hanna Ranssi-Matikainen
Annele Rantavuori
Sini Saavalainen
Tommi Sarlin
Minna Tuominen
Liisa Valila

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Marraskuu
Syyskuu
2018
2017
2016

Kategoriat