Kuva: <span class="photographer">Ulla Oinonen</span>
Kuva: Ulla Oinonen

Aika moneen kotiin on tänä vuonna tullut tontulle ovi. Ehkä pienen oven asentaminen kotiin muistuttaa siitä Tove Janssonin ajatuksesta, että kuta pienempi on itse, sitä isompi joulu tulee.

Ainakin itse olen oppinut, että lähipuistomme valaistua kuusta pitää mennä katsomaan lähes joka päivä lähempää ja sitä pitää katsella hyvä tovi. Niinpä siis pölypallot voivat olla tontun ovelle leijaillutta lunta, jos ei muuten ehditä kuusta katsella. Korttiaskarteluun on otettava apulainen mukaan, vaikka se tarkoittaa, että tontun oven lumikinokset kuorruttuvat glitterillä. Piparitaikinaa on syötävä, koska oikeasti se on parempaa kuin kuivahtanut piparitalo.

Ajattelen niin, että pienempiin asioihin keskittymällä osaa olla laittamatta liikaa painoarvoa yhden aattopäivän puitteisiin.

Terveisin Ulla Oinonen
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:
Paula Enckell
Elina Holappa
Satu Huttunen
Jaakko Kaartinen
Mio Kivelä
Miia Moisio
Päivi Nurmi
Ulla Oinonen
Hanna Ranssi-Matikainen
Annele Rantavuori
Sini Saavalainen
Tommi Sarlin
Minna Tuominen
Liisa Valila

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Marraskuu
Syyskuu
2018
2017
2016

Kategoriat