Kuva: Unsplash, Dave Webb

Lämpö on hellinyt niin nyt meitä, että ehkä pahimmat kesäpaineetkin aurinko on sulattanut. Ainakin itsestäni tuntuu siltä, että kun poskilla on tuntenut lämmön kosketuksen, ei ole ollut pakottavaa tarvettta varata lentoa aurinkoon, eikä lomaan kohdistu niin suuria odotuksia kuin yleensä.Kun aurinko paistaa ja on lämmin ei oikeastaan tarvitse mitään erikoista.


Emme ole perheessämme kiukulla haalineet kesäpisteitä, vaan lähinnä pyörineet leikkipuistoissa ja parvekkeella. Mutta siinäpä se oikeastaan on. Kun aurinko paistaa, ja on lämmin, ei oikeastaan tarvitse mitään erikoista. 

Olisi jännää nähdä, näkyykö aurinkoinen toukokuu jokavuotisissa lomaerotilastoissa. Olisiko kaikilla meillä vähän vähemmän painetta suorittaa kesäpäiviä, kun niitä on jo nipullinen takataskussa.Terveisin, Ulla Oinonen

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:
Paula Enckell
Elina Holappa
Satu Huttunen
Jaakko Kaartinen
Mio Kivelä
Miia Moisio
Päivi Nurmi
Ulla Oinonen
Hanna Ranssi-Matikainen
Annele Rantavuori
Sini Saavalainen
Tommi Sarlin
Minna Tuominen
Liisa Valila

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Marraskuu
Syyskuu
2018
2017
2016

Kategoriat