Kirjoitukset avainsanalla parisuhdeneuvola

Kuva:  Aarne Ormio
Kuva: Aarne Ormio

Tervetuloa blogiimme!

Täällä annetaan rakkauden roihuta ja tarjoillaan sytykkeitä parisuhdepohdintoihin. Kiinnostava joukko eri elämäntilanteissa olevaa kirjoittajaa tuo esille ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Kirjoituksista löytyy näkökulmia muun muassa sinkkuuteen, erosta nouseviin tunteisiin, intohimon ihanuuteen sekä sitoutumisen iloon ja vaikeuteen. Pohdimme tietenkin myös lapsiperheen arkisia lmiöitä ja tarjoamme huumoria, haaveiluja ja tunteiden tutkiskelua erilaisiin elämäntilanteisiin.

Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja.  Blogista löytyy kokemusasiantuntijuutta ja tutkittua tietoa – sopivassa suhteessa. Rakkauden roihu pääsee nyt osaksi vauva.fi:n blogiyhteisöä.

Kommentoi ja elä mukana. Lupaamme edelleen roihuta!

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus on roihunnut jo vuodesta 2016. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:
Paula Enckell
Elina Holappa
Satu Huttunen
Jaakko Kaartinen
Mio Kivelä
Miia Moisio
Ulla Oinonen
Hanna Ranssi-Matikainen
Annele Rantavuori
Tommi Sarlin
Minna Tuominen

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat