Kirjoitukset avainsanalla tv-sarjat

Nyt on sohvaperunalle oiva kattaus televisiossa katsoa parisuhdettaan peiliin. Nyt ei ole pelkästään tarjolla romanttisia hömppäelokuvia, jossa ratsastetaan auringonlaskuun, vaan oikeasti ovet paukkuu ja huudetaan.

Helsingin Sanomisissa tämä havaittiin ja hehkutettiin maksullisesta palvelusta esitettävää Sarah Jessica Parkerin uusinta avioerosta kertovaa sarjaaDivorce on hauskimmillaan, kun se on pimeimmillään. Avioeroon kuuluu pettymyksen ja vihankin tunteita. Toisaalta vuosia jaetun läheisyyden takia on luontevaa jäädä pitkälle vessarupeamalle yhteiseen kotiin, josta on juuri ilmoittanut lähtevänsä.

Mutta ilmaiskanavillakin pääsee riitelyn makuun. Ex-onnellisia olenkin seurannut. Siinä  avioeroperheet muuttavat asuntoon, jossa erovia puolisoita erottaa liikkuva seinä ja lapset asuvat puoliksi aina toisen vanhemman kanssa isommassa asunnossa.  Kyllä siinä ajatus jos toinenkin käy mielessä kun kaksi vanhempaa ipad kädessä käy läpi sitä kumpi on hakenut lapsen useammin ja kumman tehtävä on joustaa. Tilanteet kärjistyvät ja se ei ole kaunista katseltavaa.

Areenasta pääsee myös tirkistelemään Downshiftaajien arkea. Raskaana oleva lukkiutuu makuuhuoneeseen ja  Vantaalle muuttajien arjessa jaetaan muutama ruma sana.

Tänään rautatieasemalla kaksi naista keskustelivat Ensitreffit alttarilla morsiamesta, joka istui nuotiolla suu mutrulla ja katsoi kaukaisuuteen. He kauhistelivat tämän morsiamen käytöstä. Ihan kauheaa.

Kauhealtahan se näyttää, viha ja riitely, kaikissa noissa sarjoissa. Oikeasti. Kuka meistä ei olisi korottanut ääntään? Miia kirjoitti maanantaina vihasta hyvin. Minusta kyllä ainakin on hyvä, että kotisohvan kuvastoon tulee myös peiliksi jotain sellaista, josta voi ottaa opiksi.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:
Paula Enckell
Elina Holappa
Satu Huttunen
Jaakko Kaartinen
Mio Kivelä
Miia Moisio
Päivi Nurmi
Ulla Oinonen
Hanna Ranssi-Matikainen
Annele Rantavuori
Sini Saavalainen
Tommi Sarlin
Minna Tuominen
Liisa Valila

Teemat

Blogiarkisto

2019
Marraskuu
Syyskuu
2018
2017
2016

Kategoriat