Kirjoitukset avainsanalla pienet jutut

Meillä on edessä muutto. Tässä alkavan hellekesän kynnyksellä hieman siivotaan laatikkoja ja kaappeja. Sinnehän on kertynyt vaikka mitä, varsinkin kun joitain laatikoista ei ole kahdeksaan vuoteen karsittu.

Sieltä laatikon uumenistahan se. Lappu, joka oikeuttaa ilmaiseen halaukseen. Kyllä, tuommoinen kuivakka lahjaksi saatu halauslappu. Nokkelimmat ehkä yhdistävät sen Modern family -televisiosarjaan. Claire antoi Philille näitä tällaisia halauslappuja hääpäivälahjaksi. Meillä sitten tietenkin on annettu lahjaksi vitsillä sama. Onpa hauska yksityiskohta kaaoksen keskellä löytää tämä lappu.

Tässähän tulee muistelleeksi muitakin tällaisia sisäpiirijuttuja. Minusta näitä kannattaa parisuhteessa vaalia. Muistan kun joudumme kaatosateen saartamaksi Bordeauxissa ja tilasimme sitten hihitellen tyhjässä kuppilassa listalta löytyvää Kumman kaa-televisiosarjan Annen ja Ellun suosikkijuomaa. Eipä haitannut sade.

Muutossa, jos jossain, näitä pieniä yksityskohtia tarvitaan. Tämä pieni lappu oli hyvä alku.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:
Paula Enckell
Elina Holappa
Satu Huttunen
Jaakko Kaartinen
Mio Kivelä
Miia Moisio
Päivi Nurmi
Ulla Oinonen
Hanna Ranssi-Matikainen
Annele Rantavuori
Sini Saavalainen
Tommi Sarlin
Minna Tuominen
Liisa Valila

Teemat

Blogiarkisto

2019
Marraskuu
Syyskuu
2018
2017
2016

Kategoriat