Kirjoitukset avainsanalla hyväruoka

Olemme kirjoittaneet paljon tässä blogissa puhumisen tärkeydestä parisuhteessa, mutta olen unohtanut yhden todella olennaisen vihjeen:

Muistakaa syödä!

Tunnen itseni vanhaksi, mutta viisaaksi, kun olen miettinyt tässä maalausviikonlopussa ehkä eniten, että ruokahuolto pelaa. Kiikutin ensimmäisenä uuteen kotiin pikkuisia karkkipurkkeja ja ah, niin ihania tölkillisiä sitruunasoodia ja makuvesiä kylmään. Onneksi on myös kaikenlaisia aplikaatiota, joista saa tilaamalla pyöräilijän tuomaan kotiovelle kaupunginosan parhaita herkkuja jonottamatta ja poistumatta remppapaikalta.  Ja väitän, että yksi ratkaiseva tekijä on ollut, että hyvissä väleissä edelleen ollaan, vaikka tapetin irrotus vei ehkä oletettua enemmän resurrseja, kun varmistin, että hörppyä juomaa otetaan ja suklaa sulaa suuhun.

Ja uskon kyllä verensokeritasapainon ylläpidon voimaan remppailun ulkopuolellakin. Nälkäisen ärsyyntymiskynnystä ei kannata koetella. Iso valmisruokaketju on tehnyt suurta parisuhdetyötä lauseellaan, että hyvällä ruoalla saa paremman mielen. Ja tosiaan ei tarvitse aina hifistellä ruoan kanssa, mutta kaikki on helpompaa, kun ei tarvitse kiukutella kuivin suin tai tyhjin vatsoin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:
Paula Enckell
Elina Holappa
Satu Huttunen
Jaakko Kaartinen
Mio Kivelä
Miia Moisio
Päivi Nurmi
Ulla Oinonen
Hanna Ranssi-Matikainen
Annele Rantavuori
Sini Saavalainen
Tommi Sarlin
Minna Tuominen
Liisa Valila

Teemat

Blogiarkisto

2019
Marraskuu
Syyskuu
2018
2017
2016

Kategoriat