Kirjoitukset avainsanalla deitti

Ohjeita pikkulapsen vanhemmille riittää. Ohjeet ovat tarpeen ja hyviä, mutta välillä jännittää tarkastella niitä oman elämän valossa. Tehdäänkö me jotain väärin? Olenko minä itseni unohtava äiti vai unohdanko muut selaillessani somea? Puhumisen tärkeyttä toitotetaan ja oikeastaan puhumisen aiheita on niin paljon jo, että ihan jo uuvuttaa.

Pikkulapsiperheessä täytyy olla organisaation tapaan sisäinen viestintä kunnossa. Kerroinko puolisolleni, että päiväkodista lähdettiin kumisaappaat jalassa? Kuoma-talvikenkiä ei kannata kotona etsiä. Minulle taas muistutetaan, että aamupala päiväkodissa on tänään toisella puolella. Näistä pitää kertoa, ettei aamu menee turhaksi stressiksi ja aamukokous sujuu leppoisasti, kun on saanut viestin siitä, että taapero jäi aamupalalle ystävien kanssa hyvillä mielin.

Riittäkö parisuhteen sisällöksi pelkkä lapsi? Sellaisia deittjuttujakin siis pitäisi testata...

Anoppi tuli viime viikolla ihan yökylään ja usutti minut ja mieheni ulkoilemaan yhdessä. Juonessa oli mukana jälkikasvummekin, joka mummin saapuessa ei kiinnittänyt enää mitään huomiota vanhempiinsa. Hän pyöritti mummin pikkusormensa ympärille.

Meillä oli pöytävaraus ja kävelimme käsi kädessä. Intoilimme viineistä ja ruokalistasta, joka sisälsi sinisimpukoita.  Kyllähän me herkistyimmekin kupeittemme yhteisestä hedelmästä, joka osasi ottaa tilanteen haltuun. Tarjoilijallekin kerroimme olevamme vapaalla olevia vanhempia.

Mitäs minä tästä sitten opin?  Ei sitä tarvitse esittää, että kaikki on niin kuin ennenkin.  On hyvä tajuta, ettei kahdestaan hengailu ole outoa. Kolmestaan oleilua ei meidän tarvitse myöskään paeta. Jälkkärin voi hakea kaupastakin ja syödä sen yhdessä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:
Paula Enckell
Elina Holappa
Satu Huttunen
Jaakko Kaartinen
Mio Kivelä
Miia Moisio
Päivi Nurmi
Ulla Oinonen
Hanna Ranssi-Matikainen
Annele Rantavuori
Sini Saavalainen
Tommi Sarlin
Minna Tuominen

Teemat

Blogiarkisto

2019
Syyskuu
2018
2017
2016

Kategoriat