Kirjoitukset avainsanalla älä unohda

Miten teidän loma sujui? Jäikö rutiinit vähäksi aikaa tauolle? Leikkivätkö lapset sovussa vai toimitko kokopäiväisenä tuomarina? Nautitteko toisistanne, läheisyydestä ja ihanasta seksistä? Tapasitteko sukulaisia ja ystäviä? Vai jouduitko kestämään ärsyttävää anoppia ja appiukkoa? Selvisittekö ilman parisuhdemyrskyä vai oliko loma yhtä mökötystä? Saiko pää levätä työpaineista? Tekikö loma tehtävänsä, kaipasitko jo kovasti arkea?

Me vahtasimme kännykästä sääappsia ; kuinka kovaa huomenna tulee, mistä suunnasta ja sataako vai paistaako? Sanotaan, että loma on loma vaikka vähän huonommassakin säässä. Olihan se, tuulinen ja kylmä kylläkin.

Arki on nyt alkanut. Rutiinit pukkaavat päälle. Hyvä niin, ne rytmittävät päivää, eikä jokaista asiaa tarvitse aina alusta asti miettiä. Elämä rullaa mutta voi viedä mennessään. Aamulla herätys, lapset ylös sängystä, vaateshow, pienin tarhaan, seuraava kouluun ja kolmas osaa mennä jo itsekin. Töihin sännätään kiireellä ja huh siellä odottaa aamun ensimmäinen huokaisu. Ja illalla homma tehdään vaan toisinpäin, kaupan kautta tosin. Treenikuviot otetaan nopeasti haltuun ja aloitetaan kuskaushommat. Omiin harrastuksiin joko ehditään tai siirretään taas huomiselle. Illalla ehtii ehkä sanoa puolisolle moi! ennen kuin kaatuu rättiväsyneenä sänkyyn.

Aika monen arki on jotenkin noin. Kesäloman jäljiltä, haikeana muistelen sen leppoisaa menoa, kun sydämeeni kolahti Samuli Putron biisi Älkää unohtako toisianne. … Kun arki on taipuva itseään toistamaan, keksikää poikkeuksia Yhdessä hetkessä lausuttu kiitos voi kaikua kuukausia Kun olette hauraita, olette vahvoja, kallion kaltaisia Luottakaa itsenne elämän kyytiin ja nauttikaa matkasta Älkää unohtako toisianne Älkää unohtako toisianne Älkää unohtako toisianne …

Luotetaan siihen, että elämä kantaa ja ei unohdeta toisiamme.

Siunausta tulevaan syksyysi <3 Samuli Putro – Älkää unohtako toisianne 

Terveisin Paula Enckell

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:
Paula Enckell
Elina Holappa
Satu Huttunen
Jaakko Kaartinen
Mio Kivelä
Miia Moisio
Päivi Nurmi
Ulla Oinonen
Hanna Ranssi-Matikainen
Annele Rantavuori
Sini Saavalainen
Tommi Sarlin
Minna Tuominen
Liisa Valila

Teemat

Blogiarkisto

2019
Marraskuu
Syyskuu
2018
2017
2016

Kategoriat