Kirjoitukset avainsanalla #isänpäivä

Itse tajusin sen raottaessani ensi kerran silmiäni, kun olin vetänyt ilokaasua kaksitoista tuntia putkeen, saanut kaksi piikkiä selkärankaan, miettinyt perisyntiä, Eevaa ja omenaa, kidutusmetodeja ja kuolemaa, ja näin kyyneleet puolisoni silmissä.

Ennen kuin omaa nahkaani kosketti mitään todellista, niistä kyynelistä näin, että elämä on todella alkanut. Olemme tehneet yhdessä jotain. Ruumis raunioina ja pää ihan sekaisin, tajusin, että siinähän se on, isä, ei vain mieheni, jonka t-paidassa roikuin.

Ja siinä hän on, isä, vastaanottamassa ja ymmärtämässä mitä tapahtuu. Uudella elämällä on turvanaan joku toinenkin kuin minä. Ja minä todistan nyt oman kivun sijaan jotain mitä tapahtuu myös kahden toisen ihmisen välillä. Se on hyvä.

Nyt ne kaksi kipittävät portaita ylös ja sylissä istuvan silmissä loistaa sellainen ilo ja onni omastaan, isästään. Moikka vaan sulle, äiti.
Kun se isompi kuiskaa hiljaa nukkumaan mennessä rakkauttaan, uskon sen todeksi enemmän kuin koskaan.

P.s.  Kun tästä isänpäivästä selvitään, niin ensi viikolla vietetään parisuhdeviikkoa, joka on Parisuhdekeskus Katajan ja Väestöliiton parisuhdekeskuksen yhteinen tapahtumaviikko somessa

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rakkauden roihu -parisuhdeblogissa rakkaus roihuaa monista eri näkökulmista. Kiinnostava joukko kirjoittajia tuo esille omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan parisuhteesta ja sen kaipuusta. Osa kirjoittajista tekee työkseen perheneuvontaa, pariterapiaa tai parisuhdekursseja. Blogi on osa Suomen ev.lut.kirkon parisuhdetyötä.

Blogia kirjoittavat:
Paula Enckell
Elina Holappa
Satu Huttunen
Jaakko Kaartinen
Mio Kivelä
Miia Moisio
Päivi Nurmi
Ulla Oinonen
Hanna Ranssi-Matikainen
Annele Rantavuori
Sini Saavalainen
Tommi Sarlin
Minna Tuominen
Liisa Valila

Teemat

Blogiarkisto

2019
Marraskuu
Syyskuu
2018
2017
2016

Kategoriat