Kuva Anna Huovinen

Olen turkulainen perheneuvoja, lapsi- ja nuorisososiaalityön erikoissosiaalityöntekijä ja perhepsykoterapeutti. Olen saanut tehdä kuusi vuotta mielenkiintoista parisuhdetyötä kirkon perheneuvonnassa. Aiemmin työskentelin lastensuojelun ja eroauttamisen parissa. Lasten suojelija minussa ei katoa koskaan. Eronjälkeinen hyvä yhteistyö lapsen näkökulmasta on suuri kiinnostuksen aiheeni, johon olen perehtynyt myös lisensiaatintutkimuksessani.

Inspiroidun ihmisten tarinoista. Perheterapiakoulutuksessani opiskelin narratiivista eli tarinallista terapiaa. Parisuhteelle ei ole ainoaa oikeaa mallia. Jokainen rakkaustarina on erilainen. Parisuhteen hankalankin tarinan voi kirjoittaa uudelleen. Selviytymistarinat koskettavat minua erityisesti, en koskaan lakkaa ihmettelemästä ihmisen kykyä selviytyä vaikeuksista! Pariterapiassa hienointa on nähdä kadotetun tunneyhteyden löytyminen sekä kohtaamisen kauneus ja voima. Tällä hetkellä olen innostunut tunnekeskeisestä pariterapiasta.

Pariterapiassa hienointa on nähdä kadotetun tunneyhteyden löytyminen sekä kohtaamisen kauneus ja voima.

Työn vastapainoksi nautin aikatauluttomasta ajanvietosta läheisten kanssa, mutta myös yksin olosta. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi teini-ikäistä poikaa. Olisi vaikeaa elää ilman liikuntaa, kirjoja ja musiikkia! Hurmaannun kauneudesta ympärillä, sinisestä ja turkoosista väristä, merestä ja auringon lämmöstä.

On mahtavaa päästä bloggaamaan Rakkauden ammattilaisissa itselle tärkeistä aiheista. Intoutuessani teen kaikkea täysillä. Toivottavasti blogini herättävät ajatuksia sinussa!

Terveisin Nina Kauppinen, perheneuvoja

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogi ihmissuhteiden kauneudesta, karuudesta ja hauraudesta. Bloggaajina parisuhteiden pulmiin erikoistuneet kirkon perheneuvojat.

Blogia kirjoittavat:
✎ Anna-Riitta Pellikka
✎ Anne Anttonen
✎ Elisabeth Falck
✎ Jarno Hellström
✎ Nina Kauppinen
✎ Mari  Kinnunen
✎ Iiris Koskinen
✎ Päivi Kähkönen
✎ Piia Nurhonen
✎ Anja Nwose
✎ Juha Petterson
✎ Sari-Annika Pettinen
✎ Heli Pruuki
✎ Pekka Puukko
✎ Sini Rantakari
✎ Paula Ruotsalainen
✎ Päivi Stelin-Valkama
✎ Anssi Tietäväinen
✎ Helena Toppari
✎ Seppo Viljamaa

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Kategoriat