”Ei alkulämmittelyä, ei intohimoista suutelemista. Vaatteetkin sai yleensä riisua itse" Yli kymmenen vuoden ajan Päivin avioliittoon kuului seksiä, jopa useita kertoja päivässä. Se ei ollut sellaista rakastelua, josta Päivi haaveili, vaan pikemminkin pelkkää tykittämistä. 

                      Akti päättyi aina orgasmiin – siis Päivin miehen orgasmiin. Päivi itse näytteli laukeamisen. Masturboidessa Päivi kyllä laukesi, mutta miehen kanssa ei koskaan.”

(Me Naiset 16.11.2017 nro 46 / Orgasmi hukassa )

 

Moni nainen on joskus elämänsä aikana feikannut eli huijannut saavansa orgasmin. Syitä siihen voi olla monia. Yksi iso syy on se, että puhuminen siitä on niin vaikeaa oman kumppanin tai kumppanien kanssa. Voi olla hirvittävän nolon tuntuista tai jopa ahdistavaa kertoa, ettei ole saanut orgasmia tai ettei tiedä miten sen saa. Tai vaikka tietäisikin, vaatii rohkeutta sanoa se ääneen.

 

Voi olla jopa tunne, että itsessä on vikaa niinkuin Päivi Me Naisten haastattelussa sanoi. Vastasin itse Orgasmi hukassa -haastattelussa asiantuntijana.  Halusin nostaa jutun tänne blogiinkin, koska uskon, että moni teistä lukijoistanikin on joskus kokenut samoja tunteita.

 

Omien mieltymysten ja toiveiden ääneen sanominen vaatii kumppanilta myös halua kuunnella. Puhumaan rohkaistuneen kumppanin suun saa tukittua kovin helposti yhdelläkin väärällä kommentilla tai huonolla kuuntelulla. Taustalla häilyy paljon isompi asia: ”Olenko minä arvokas, onko minun toiveellani merkitystä sinulle?"

Päivin tarinassa oli surullisen onnellinen loppu. Ratkaisu löytyi eron ja uuden kumppanin kautta. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla ratkaisu kaikille. Puhumista voi opetella yksin ja yhdessä kumppanin kanssa kotona,  seksuaali- ja pariterapiassa tai esimerkiksi parisuhdeleirillä. 

 

Vaikka orgasmin löytäminen veisi aikaa, ehkä sille kuitenkin kannattaisi antaa mahdollisuus ja puhua omista tunteista sekä ajatuksista kumppanillesi? Muista, että sinä olet orgasmin arvoinen ihana nainen. <3

 

 

*Voit kommentoida tämän blogin kommenttiosioon ajatuksia siitä, mitä naisen orgasmihuijaus sinussa herättää. Oletko itse ollut joskus huijari tai huijattu?

*Olen kerännyt lokakuusta lähtien naisten ja miesten kokemuksia naisen orgasmista. Olen saanut jo yli 30 mielenkiintoista ja tärkeää kokemusta naisten orgasmeista. Kiitos teille kaikille! Toivon niitä edelleen lisää. Jokaisen uniikki orgasmikokemus on tärkeä. Minä kerään kaikenlaisia tarinoita, en vain onnistuneista, taivaat räjäyttävistä orgasmeista. 

Oletko sinä pettynyt tai feikannut orgasmin? Miten olet oivaltanut orgasmin salaisuuden? Toivoisitko vielä löytäväsi tien orgasmin alkulähteille? Vai oletko kokenut orgasmin, jota voi verrata pieneen kuolemaan?

Jokainen orgasmikokemus on kirjalleni tärkeä. Lähde sinäkin siis mukaan! Lisää tietoa postauksesta Kerro kokemuksesi tulevaa orgasmikirjaani varten. Kirjani naisen orgasmista ilmestyy ensi keväänä. Olethan kuulolla!

*Jos et ole vielä Puhu murun seuraaja ja tykkääjä Facebookissa, tule mukaan matkaan! Nostan esiin kiinnostavia artikkeleita sekä vanhoja ja uusia blogitekstejäni. Toisinaan arjen kuulumisia ja oivalluksia. Olisi mahtavaa, jos sinäkin tulisit mukaan=)

 

*Kuvat Pixabay

Kommentit (5)

Vierailija

Tähän on pakko kommentoida. Häveliäs kun olen, teen sen nimettömästi kun bongasin linkkisi eräästä faceryhmästä. Tai myöskin, suojellakseni rakasta miestäni. Joka tapauksessa...

Olen feikannut orgasmin, lukemattomia kertoja. Nykyisen mieheni kanssa, jonka kanssa olen ollut jo kymmenisen vuotta. Suhde on hyvä, seksi hyvää ja parantunut vain vuosien ja lasten jälkeen.
Minä koen sen vain niin, että tiedän mieheni joskus pidättelevän jotta minäkin tulisin ja tunnen itseni niin hyvin jo, että tiedän olenko saamassa edes orgasmia vai en, miksi siis turhia siinä odotella, jos tiedän että en tule saamaan.
En näe siinä väärää, sillä nautin seksistä mieheni kanssa, aina vain ei ole sillä loppuhuipennuksen tuulella (:D) Nautin seksin läheisyydestä ja joskus sekin jo itsessään riittää. Feikkaan orgasmin säästääkseni paineita sekä itseltäni että mieheltäni, voisikohan sen näin muotoilla... Miehelleni en kyllä tätä kerro. Ikinä.

Puhu muru
Liittynyt9.10.2015

Kiitos Vierailija kokemuksesi jakamisesta. Ymmärrän hyvin, että haluat suojella itseäsi ja kumppaniasi näin aran asian tiimoilta. Avasit kirjoituksessasi myös syitä, miksi feikkaat orgasmia. Uskon, että ratkaisusi on ihan toimiva ja "säästää" teitä molempia. On vaikea kertoa toiselle, ettei aina ole samalla tavalla valmis orgasmiin. Olisiko kuitenkin mahdollista, edes jäädä pohtimaan, että vielä joku päivä puhuisit tuntemuksistasi kumppanillesi? Ajan kanssa tuollaiset valkoiset valheet voivat alkaa painamaan ja vaikeuttaa tilannetta entisestään.

Jos haluat puhua asiasta jonkun ammattilaisen kanssa, voit tulla aina seksuaaliterapiavastaanotolleni Sexpoon. Tai soittaa esimerkiksi Sexpo-säätiön maksuttomaan seksuaalineuvonta numeroon, mistä päin Suomea tahansa. 

http://www.sexpo.fi/neuvonta/neuvontapuhelin-2/

Toivottavasti, et koe neuvoani tungettelevana. Kaikkea hyvää teille. <3

Vierailija

Olen feikannut... Ihan vain että homma loppuisi... Miestä kun ei kiinnostanut kuin oma napa. Päivin kokemus kuulosti hirveän tutulta.

Vierailija

En ole koskaan feikannut orgasmia. Ylipäänsä olen ihminen, jolle aitous on tärkeää, joten miksi haluaisin olla "epäaito" näin tärkeässä asiassa? Miten muuten feikkaus voi edes "mennä läpi" - eiköhän mies TUNNE naisen orgasmin. Ei nopeita lihassupisteluja voi "esittää"!

Vierailija

Esiteininä masturboin toisinaan ja laukesin aina. Olin kuitenkin niin nuori, etten edes tiennyt tämän olevan sitä itsetyydyttämistä. Sitten se jäi muutamaksi vuodeksi ja kun aika koitti, että tajusin mistä oli kyse niin orgasmi oli jo kadonnut. En laukea yksin tai yhdessä. En ole koskaan asiasta kumppaneille valehdellut, ei se montaakaan ole edes kiinnostanut. Ex-mieheni kysyi ensimmäisellä kerrallamme, että millä saisi minut tulemaan. Vastasin, että sen kun keksisikin ja pyysin, ettei keskitytä nyt siihen. Eikä asiaan koskaan palattu. Nykyiselle miehelleni olen asiasta puhunut, hänen kanssaan nautin seksistä todella paljon mutta ei tietoakaan orgasmista. Läheisyys tekee jo niin hyvää, että rauhallisin mielin ajattelen sen sieltä joskus löytyvän - jos ei löydy, niin olen silti hyvilläni kaikesta mitä nykyisellään mieheltäni saan. Seksielämämme on vauva/ruuhkavuosista huolimatta upeaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Puhu muru blogin kirjoittaja on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) Marja Kihlström, jolla on vastaanotto Sexpo-säätiössä. Hän myös toinen Pannaan menemään -kirjan kirjoittajista. Rakkaus kuuluu Marjan elämään vahvasti murun ja kolme lapsen kautta. <3
www.marjakihlstrom.fi

Seuraa somessa
Facebook

Ota yhteys bloggariin
puhumuru@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram