Tervehdys Santa Monicasta! Reissua alkaa olla takana viikko ja aikaerosekavuus on onneksi helpottanut. Juliuksella meni kolme yötä että oltiin normaalissa rytmissä. Vietimme ekan viikon San Diegossa ja eilen ajoimme tänne Santa Monicaan. Säät ovat suosineet, täällä on ennätysmäisen lämmintä. Kuumuus on vähän aiheuttanut päänvaivaa myös vauvan kanssa liikkumisen suhteen ja parina päivänä olemme pysytelleet pääasiassa sisätiloissa.

Lensimme siis New Yorkin kautta Los Angelesiin. Ekalla vajaan 8h lennolla Julius itki muutamaan otteeseen, pikkuherraa kiukutti kun nousun aikana hänet piti köyttää turvavyöllä äitiin kiinni. Ennen laskua puolestaan oli röyhtäys jumissa. :D Kyllä ne on pieniä nuo pienen ihmisen harmitukset, joista saa kuitenkin ison itkun aikaan.

Muuten lennot menivät kivasti. Finnairin koneessa Hki-NY -välillä meillä oli vauvakori, jossa Julius otti parit torkut. Finskin henkilökunta oli aivan mahtavaa, he pitivät meistä todella hyvää huolta! Losin lennolla (vajaat 6h) poju nukahti jo ennen kuin kone oli ilmassa, ja nukkui aika lailla koko lennon. Saimme koko penkkirivin itsellemme ja poitsu uinui äitiyspakkauksen makuupussissa omalla penkillään. Jos jotakuta muuta jännittää vauvan kanssa lentäminen, niin ainakin tämän meidän ekan kokemuksen perusteella kaikki mitä todennäköisimmin menee kuitenkin oikein hyvin.

Losiin päästyämme yövyimme lentokenttähotellissa. Ekana yönä piti tietysti herätä klo 2.45 riekkumaan muutamaksi tunniksi. Saimme onneksi vielä pari tuntia unta. Sen jälkeen kruisimme vuokra-autolla Pampered Tot -vauvatarvikekauppaan ja ostimme Juliukselle uudet rattaat. Nokka kohti San Diegoa, välipysähdys Whole Foodsin vauvanruokahyllyllä ja takaisin tien päälle. Täällä reissussa syötän pojulle äidinmaidon lisänä noita valmiita ruokia, kun soseentekomahdollisuudet ja etenkin kylmäsäilytys päivien aikana ovat vähän heikoissa kantimissa. Luomulaatuisia ja monipuolisia soseita löytyy kyllä paljon, Ella's Kichen -tyyliin. Ainakin Plum Organics -soseet ovat pikkujepelle maistuneet.

Tässä vielä pieni kuvatervehdys täältä. :)

Palmuja, aurinkoa, kukkia, vihreää, biitsiä. Rakastan.

Päädyimme ostamaan Bugaboo Bee -rattaat, ovat olleet tosi hyvä ostos! Aika hintavathan nuo olivat, mutta uskon että ovat myös pitkäikäiset. Jos jotain olen viimeisen parin vuoden aikana oppinut, niin sen etten enää osta halvalla heikkoa laatua. Tulee aina tuplasti kalliimmaksi lopulta.

Miehet La Jollan rannassa

Hylkeitä Children's Pool -rannalla La Jollassa, San Diegon kupeessa. Hauskoja otuksia, menevät hurjaa vauhtia vedessä ja leikkivät keskenään tuolla rannalla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

1/4 | 

Usassa "Organic" ei ole sama kuin luomu. Organic tuotettua kyllä löytää mutta luomua vähemmän

2/4 | 

En ymmärrä minkä takia lastaan aikaerolla ja muilla rasittaa. Mielestäni vanhemmuus hukassa. Ei olisi ikinä tullut mieleen lähteä noin pitkille lentomatkoille vauvan kanssa lasteni ollessa pieniä. Lentokoneissa pöpöt kiertää, laskut ym rasittaa korvia jotka menevät lukkoon. Ei vaikuta kovinkaan fiksulta tuo homma!

3/4 | 

Siis tah...? Mika muka on "organic" suomeksi, tai sano mika on "luomu" englanniksi? Kylla ne nyt vaan on yksi ja sama asia.

4/4 | 

Hei! Mitäs teille kuuluu? Ethän ole lopettamassa blogin pitämistä? Olisi mukavaa taas lukea ruokailu- ja reenivinkkejä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2014