Kävin Jonin ja Juliuksen kanssa viime viikolla lempikahvilassani Valossa. Karamelliteetä ja raakakakkua, aika täydellinen äidin huilihetki. Suunnittelimme toukokuista Kalifornian matkaa ja ostimme vihdoin myös lentoliput. Mahtavaa päästä reissuun! Rakastan matkustamista. Viime reissusta onkin jo aikaa: olimme vuosi sitten toukokuussa Lontoossa Juliuksen ollessa vielä masussani. Vauvan kanssa matkustamisessa on tietysti omat juttunsa, vielä pitää ottaa selvää monesta asiasta.

Mutta niistä raakakakuista: Tampereellakin saa raakakakkuja nykyään monesta paikasta: Valosta, Sokos Herkusta (alakerrasta), Runsaudensarvesta ja Cafe Gopalista.

Kesällä raakakakkuja tehtaileva Linda tarjoilee kakkujaan Bööna-kahvilassaan Tammelantorilla. Böönalta voi tilata kakkuja myös omaan herkutteluun ja juhliin.

Käykäähän tamperelaiset maistelemassa! Ainakin tuo marja-valkosuklaakakku on aivan ihanaa. Vaunuilla mahtuu sisään kaikkiin näistä paikoista. Kakkuja on tarjolla aina keskiviikosta eteenpäin kunnes loppuvat. Kannattaa siis olla liikkeellä keskiviikko-torstai-akselilla. :)

Kirjoitin aiemmin Helsingin raakakakkupaikoista täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

1/4 | 

Kiitos vinkeistä, olen opiskellut Tampereella ja siellä on edelleen tosi kiva vierailla välillä. Tampereella on musta Suomen paras kahvilatarjonta. Asun itse Helsingisssä mutta ei täällä ole niin hyvää tarjontaa mielestäni tai ainakin hyvät paikat on hujan hajan pitkien välimatkojen päässä toisistaan.

Rakastunut raakaruokaan

Ihan huikee, pieni ja pippurinen uutukainen Tampereella Hallituskadulla Smoothiekahvila Pikku Paratiisi. Smoothielistalla hyvin valikoimaa ja raakakakut  ah niin ihanaa että vie kielen mennessään ja on vielä terveellistä herkkua, samalla kertaa saat myös ravintoo eikä vaan höttöö!

Rakastunut raakaruokaan

Huom. Tilaa ei enää ole mutta kaupungin paras raakakakkumesta löytyy Hallituskadulta Smoothiekahvila Pikku Paratiisi. Tuolla on taivaallisen hyvät smoothiet, parhaat raakakakut ja -suklaat ikinä ja kahvikin tehdään pavuista lähtien asiakkaalle. Suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2014