Virta vähissä ja jotain tarttis tehdä?

Tule innostavalle luennolle oppimaan, kuinka:

- pidät yllä hyvää vireystilaa hallitsemalla verensokeriasi tietoisesti
- vältät lounaan jälkeisen väsähdyksen
- valitset ruokia jotka piristävät päiviä ja parantavat unta yötä vasten
- nukut levollista unta
- poltat rasvaa ilman dieettaamista
- liikut tarpeeksi, tehokkaasti ja turvallisesti
- saat pääkopan mukaan muutokseen

Vedän luennon mieheni, personal trainer Joni Jaakkolan kanssa.

Miksi meitä kannattaisi tulla kuuntelemaan?

Olemme valmentaneet Optimal Performancessa tuhansia suomalaisia pysyvästi parempaan vointiin. Sen lisäksi Hormonidieetti-, Hormonitasapaino- ja Taikinasta teräkseksi -kirjojani on myyty yhteensä lähes 30 000 kappaletta. Oma osioni luennolla käsittelee ravintoa, unta ja stressinhallintaa. Joni puolestaan puhuu liikunnasta ja motivaatiosta. Hän valmentaa työkseen kaikenlaisia ihmisiä ex-sohvaperunoista MM-tason urheilijoihin.

Luento on maksuton.

Kurkkaa Facebook-tapahtumakutsut ja jaa ystävillesi!

Tampereen luento

Helsingin luento

Kommentit (7)

Vierailija

Hitsiläinen kun sattuu asumaan väärässä kaupungissa ja matka on pitkähkö.. Mutta hormonidieetti-kirjaasi olen juuri lukenut ja täytyy sanoa että olipa mainio kirja! Muutkin kirjasi tulevat myöhemmin lukuun. :)

Vierailija

Heh, se olikin Hormonitasapaino jonka lukaisin (kirjan kylki pilkahti tuosta pöydältä silmääni). Mitä lie äitiysdementiaa.. Luennollanne taitaa olla tuosta kirjasta tuttua asiaa. 

Vierailija

Hei! Onko kyseessä Metsätalon sali 1? Mietin vaan, että mitenköhän sinne mahtuu kaikki halukkaat kuuntelijat? Facebookin mukaan osallistujia on melkoisesti... Olen itse ehdottomasti tulossa, kuinkakohan ajoissa pitää tulla jonottamaan paikkoja...?

 

Emma

Kaisa Jaakkola
Liittynyt29.8.2013

Kyseessä on siis Metsätalon sali. Valitettavasti ilmaisluennoille ei ole ilmoittautumislistaa. Sinne pääsee vain tulemalla paikalle ajoissa. Tämä siksi, että ilmaistapahtumien osallistujaprosentti on aina paljon pienempi kuin ilmoittautuneiden määrä, emmekä viitsi sitten luentoa pitää kalliille puolityhjälle salille. Tällä kertaa ei ollut mahdollista saada kuin 200 hengen sali joten aikainen lintu madon nappaa :)

Vierailija

Lauantainen luento Tampereella oli RRRAUTAA! :)

 

Pidin erityisesti sekä Kaisan että Jonin hyvin vapaasta ja rennosta esiintymisestä - sitä se teettää, kun ihmisellä on hyvä olla omassa elämässään! :)

Vierailija

Puhuit luennolla kalaöljystä ja mainitsit ettet suosittele kalanmaksaöljyä. En millään vaan muista mitä tarkalleen sanoit kalanmaksaöljystä ja haluaisin kovasti tietää miksi kalaöljy on parempi vaihtoehto. Isäni juo kalanmaksaöljyä niin osaisin perustella hänelle miksi vaihtaa kalaöljyyn sen sijaan! :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014