Aamiaispannareita! Julius herätti meidät tänään klo 5 joten jotain herkkua oli tähän aamuun saatava.

Aamiaispannareita! Julius herätti meidät tänään klo 5 joten jotain herkkua oli tähän aamuun saatava. Onneksi olin nukahtanut pojan kanssa jo klo 21 jälkeen ja nukuimme vielä aamupalan jälkeen pikku päikkärit.

Poitsu on tällä hetkellä varsin sylinkaipuinen ja koneellaoloaika on kutistunut aivan minimiin. Blogiakaan en ole saanut päivitettyä, vaikka minulla on monta blogipostia puolivalmiiksi kirjoitettuna.

Pannariresepti löytyy ystäväni Tytin Jookostakookosta-reseptiblogista, täältä.

Jonin lautaselle päätyneestä (kuva yllä) suolaisesta pannarista jätin pois kanelin, vaniljan ja stevian ja lisäsin ripauksen harmaata merisuolaa. Kaverina kylmäsavuhärkää, 17 % juustoraastetta, vuohenjuustoa, porkkanaa ja varsiselleriä.

Omaani laitoin päälle mustikkarahkaa, sokeritonta omenasosetta ja kanelia. Oli niin iso annos, etten jaksanut kokonaan joten sain tästä samasta satsista myös päivän ekan välipalan. Nam!

Psst - jaamme Optimal Performancen FB-sivuilla lähes päivittäin tällaisia reseptivinkkejä, tule mukaan seuraamaan! Mieheni Joni lataa sivuille simppeleitä ruokaohjeitani silloinkin kun minä en ehdi koneelle tai näpyttämään ohjetta puhelimella. Juuri nyt sivuilla on myös menossa kisa, jossa kaikkien sivun tykkääjien kesken arvotaan 150 euron arvoinen FAST-tuotepaketti. Voittaja pääsee siis tilaamaan useamman kuukauden proteiinijauheet, palautumisjuomat tai vaikka omega-3-kapselit tuolla palkinnolla itselleen. :)

Kommentit (4)

Vierailija

Saiskohan tuosta pannarista vielä paremman prodepaukun jos lisäis proteiinijauhetta taikinaan?

 

-Nanna-

Vierailija

Äh! Otsikko hämäsi tulemaan tälle sivulle. 

 

Luulin että suolainen aamupannari tarkoittaa ihan jotain muuta...

Vierailija

Omaan pannaritaikinaan laitoin vielä 1 tl kardemummaa sekä paistoin banaanisiivuja kookosöljyssä ja tein mansikasta ja banaanista sorbettia päälle! Ihan huippu resepti! 

Seuraa 

Blogiarkisto

2014