Ajattelin vinkata teille meidän ilmaisesta kolmen viikon Taikinasta teräkseksi -valmennuksesta, joka pyörähti maanantaina käyntiin. Ilmaisvalmennuksessa on mukana jo yli 15000 suomalaista. Tule sinäkin mukaan!

Moni tapaamistani pienten lasten äideistä tuntee olevansa arjen väsyttämänä kykenemätön elämäntapamuutoksiin. "Mutta kun mun on pakko saada joka päivä sitä suklaata," puuskahti eräskin äiti viime viikolla. Ehkäpä - mutta eihän se estä tekemästä muutoksia muihin aterioihin. Ymmärrän tätä äitiä kenen kanssa juttelin, koska yhtä lailla itsekin kärsin makeanhimosta ellen pidä syömisistä huolta. Joskus se kontrolloimaton suklaanhimo voi helpottaa yksinkertaisilla jutuilla, kuten korjaamalla muita aterioita ravitsemuksellisesti parempiin, yksi ateria kerrallaan. Itsessään jo pelkän aamupalan muuttaminen voi vähentää myöhemmin päivällä esiintyvää holtitonta makeanhimoa.

Voisin vaikka vannoa, että tässä valmennuksessa läpikäymiämme muutoksia on jokaisen mahdollista tehdä. Ei tarvitse muuttaa kuin yksi pieni asia kerrallaan. :)

Me naiset osaamme olla niin kamalan armottomia itsellemme. Jos ei pysty kerrasta kokonaiseen elämäntaparemonttiin, sitä ajattelee herkästi ettei kannata yrittää yhtään mitään. Se ei ole totta! Pienilläkin muutoksilla voi saada omassa voinnissaan aikaan ison eron aikaisempaan. Yllä olevassa kuvassa oleva Katleena Kortesuo on siitä mahtava esimerkki. Puolentoista vuoden aikana tuo kahden lapsen superkiireinen yrittäjä-äiti muutti pieniä asioita yksi kerrallaan. Katleenan stoori on ikuistettu tuohon Taikinasta teräkseksi -kirjaan, jonka oppeihin tämä ilmaisvalmennuskin pohjautuu.

Taikinasta teräkseksi -ilmaisvalmennuksessa saat ohjeet kenties tärkeimmän ruokavaliomuutoksen tekemiseen: parempaan aamupalaan. Etenkin moni nainen unohtaa yhden olennaisen osan aamupalastaan, nimittäin proteiinin. Proteiinipitoinen aamupala energisoi tehokkaasti, pitää kylläisempänä pidempään, vähentää loppupäivän herkkuhimoa ja helpottaa syömisen hallintaa.

Aamupalaohjeiden ja tsemppiviestien lisäksi saat myös treeniohjelman. Personal trainerimme Joni ja Sanna ovat tehneet valmennettaville kaksi erilaista ohjelmaa, joista toinen sopii kotitreeneihin ja toinen salitreeneihin.

Mukaan valmennukseen pääset täältä. Ilmoittautuminen on auki vielä tämän viikon.

Kaisa Jaakkola

PS. Valmennus ei sitouta sinua yhtään mihinkään eikä muutu missään vaiheessa maksulliseksi. Toivomme vain, että saamme tätä viestiä vietyä eteenpäin: pitkällä aikavälillä pienet muutokset ratkaisevat paljon enemmän kuin isot muutokset joita pystyy ylläpitämään vain lyhyen aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

1/6 | 

Siis olet lähdössä tuntien lennolle vauvasi kanssa? Kuljen työmatkat bussilla jossa usein olet ollut samaan aikaan ja joka ainoa kerta vauvasi huutaa koko matkan.

Joko yrität hyssyttät paniikissa tai vaan seisot avuttomana tekemättä mitään. Olen huomannut miten ihmiset kaivaa kuullokkeita esilla ja tuijottavat sinua, yksi nainen sanoi vierusjkaverilleen, että sääliksi käy vauvaa.. Ja itsekkin ihmettelen; jos et osaa mennä bussilla vauvasi kanssa, miten ajattelit lentokoneessa olla?

Sääliksi käy kanssamatkustajia.

Monesti tullut mieleen, että olet niin ulalla olevan näköinen bussissa. Se vaunujen maaninen hykytys ei vauvaa lohduta. Eikä se höpötys ja lässytys.

2/6 | 

Ykkönen on sitten hyvä ja kertoo miten vauva pidetään äänettömänä bussissa, kun tuntuu sen paremmin tietävän.. Tuliko hyvä mieli tuosta avautumisestasi?

3/6 | 

Lentokoneessa on käytettävissä enemmän tyynnyttelykeinoja kuin bussissa. Tuollaisten kommenttien takia monet meistä arkailevat liikkua julkisilla paikoilla vauvan kanssa - ja aivan syyttä. Monien mielestä vauva on häiriötekijä joka on pidettävä hiljaisena keinolla millä hyvänsä. Mutta tiedoksi: vauvat itkevät, osa enemmän, osa vähemmän! Tsemppiä Kaisa! Älä rajoita liikkumisiasi tällaisten kommenttien takia. 

4/6 | 

Aivan käsittämätöntä, että joku voi kirjoittaa noin! Viittaan siis tuohon ensimmäiseen kommentoijaan! Kertakaikkiaan pistää isosti vihaksi! Olisiko mahdollista, että laittaisit oman nimesi tähän ketjuun, niin tiedetään kuka OIKEESTI ajattelee noin!

 

terveisin

 

Mikko

5/6 | 

Julius on itkenyt bussissa yhden kerran tämän puolen vuoden aikana. Ykkösviestin kirjoittaja on tainnut erehtyä nyt henkilöstä. 

Ihmetyttää, että mitä pitää ajatella, että haluaa kirjoittaa noin ilkeästi jollekin. Tunnen myötätuntoa kyllä sitä äitiä kohtaan, kenelle ikinä oikeasti tämän viestin tuo kyseinen tyyppi osoittikaan. 

-Kaisa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2014