Kiitos sinulle, joku ihana lukijani! Vinkkasit minulle Maxin Deli -blogista, jossa on kivoja reseptejä vauvan ja taaperon ruokiin. Tuo blogihan on varsinainen aarreaitta. Piti tehdä tästä ihan oma postauksensa, jotta mahdollisimman moni löytäisi blogiin. Blogi ei näytä enää päivittyvän, mutta posteja on kuitenkin useamman vuoden ajalta joten luettavaa riittää kyllä.

==> Kurkista Maxin Deli -blogi täältä

Katsokaas nyt vaikka näitä muutamia reseptejä! Jos vauvaiässä oppii jo syömään tällaisia ruokia, niin luulisi myöhemminkin maistuvan aidosti monipuolinen sapuska. :)

- Maissia, kesäkurpitsaa ja omenaa (4kk+)
- Fenkolia ja fisua (5kk+)
- Päärynä ja kateudesta vihreät vihannekset (5kk+)
- Pehmeä ja mieto Massaman curry (8kk+)

Blogista löytyy kiva juttu sormiruokailusta. Kannattaa lukea, jos homma askarruttaa.

Täällä syömishommat jatkuu sekametelisoppana. Pari kertaa päivässä kokeillaan sosetta ja pari kertaa sormiruokailua.

Tänään meillä vietetään puolivuotispäivää. Sen kunniaksi pienestä pojasta sukeutui oikea Parsakaaliprinssi: Julius pääsi maistelemaan ekaa kertaa parsakaalia. Aamutohinassa höyrytin parsakaalin vahingossa vähän ylikypsäksi, mutta tuntui silti maistuvan.

Parasta parsakaali on mielestäni erittäin nopeasti höyrytettynä, niin että se on vielä kirkkaanvihreää ja nuppujen varret lähes napsahtavan rapeita. Syön parsakaalia usein myös raakana. Se on helppo, täyttävä ja kuitupitoinen välipala esim. lohen tai raejuuston kera. Säilyy laukussakin hyvin eväänä vaikkapa kuivalihan kanssa. Tästä muuten juontaa juurensa myös blogini nimi: kaverini ovat naureskelleet sille, että käsilaukustani löytyy usein pussillinen parsakaalinnuppuja tai jotain muuta epätavallista evästä.

Onko teillä suosikkiblogeja vauvanruokien osalta, lukijani?

Sotku oli tämän aterian jälkeen ennennäkemätön. Ja äiti siivoaa. :D

Kaisa Jaakkola

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2014