Kaupallinen yhteistyö Parenting Happiness -seminaarin kanssa.

 

Reilu vuosi sitten pääsin kaiken kiireen keskellä nauttimaan loistavien puhujien esityksistä Parenting Happiness –seminaarissa. Ensi syksynä saan kunnian puhua siellä itse. Siksi saan myös ilokseni lahjoittaa kaksi lippua seminaariin (á 80 €).

Osallistuaksesi lippujen arvontaan sinun tarvitsee vain auttaa minua esitykseni fokuksen rajaamisessa. (Lisäys 29.5: Uusi yhteistyökumppani tarjoaa seminaarin maksutta 300:lle nopeimmalle. Siksi arvonnan voittaja saa lippujen lisäksi yllätyspalkinnon.)

Mistä siellä sitten puhutaan? Perheen hyvinvoinnista, lasten aivojen kehityksestä, tunnetaidoista ja hauskasta oppimisesta.

Idean Parenting Happiness -seminaarista saivat muutama vuosi sitten pienen pojan vanhemmat Makke Leppänen ja Melissa Georgiou. Makke on tietokirjailija ja valmentaja ja Melissa luokanopettaja ja mindfulness-ohjaaja (Happy Baby Brain). He huomasivat, että vaikka moni käy työelämään liittyvissä seminaareissa ja tapahtumissa, harva paneutuu samalla tavoin oman ja perheensä arjen ja hyvinvoinnin kehittämiseen.

Parenting Happiness on siis ”arkihyvinvointiseminaari” vanhemmille, tuleville vanhemmille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneet tarkastelemaan perhe-elämää, lasten kasvua ja päivittäistä arkea sekä tutkimustiedon valossa että puhujien (mm. Maaret Kallio, Tara Lange, Lauri Järvilehto, Ilona Rauhala) omien virheiden ja oivallusten kautta.

Itse aion puhua luonnollisesti Pää edellä –kirjan teemoista, mutta haluaisin kuulla mielipiteesi siitä, mihin fokusoin esitykseni. Jos siis osallistuisit seminaariin, haluaisitko kuulla

 

a) siitä, mitä pienen lapsen aivoilta voi vaatia ja mitä ei

b) vanhemmuuden uusista haasteista (mm. digin houkutukset)

c) lapsen sinnikkyyden ja itsehillinnän tukemisesta

d) jostain muusta, mistä?

 

Kommentoi toukokuun loppuun mennessä joko Facebookissa tai suoraan tässä blogissa, niin olet mukana kahden seminaarilipun arvonnassa. Olisi kiva nähdä!

Rakkaudentäyteistä äitienpäivää!

Tiina

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

Hannde
4/7 | 

Olisi ihana päästä seminaariin hakemaan parempia työkaluja ja ideoita arjen pyörittäiseen kasvatus keskiössä.Minuakin eniten kiinnostaisi kuulla enemmän vaihtoehto c:stä

Pää edellä
Liittynyt17.8.2016
5/7 | 

Iloisia uutisia: uusi yhteistyökumppani tarjoaa seminaarin maksutta 300:lle nopeimmalle. Siksi arvonnan voittaja saa lippujen lisäksi yllätyspalkinnon!  - Tiina

Pää edellä
Liittynyt17.8.2016
7/7 | 

Kiitos kaikille osallistuneille, sain arvokasta tietoa! Seminaarilippujen ja kirjapalkinnon arvonta suoritettu ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti :)  -Tiina

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kaksi äitiä ja tiedetoimittajaa puntaroi perhe-elämää aivovinkkelistä. 

Tiina Huttu on neurobiologi ja tietokirjailija (Personal Brainer - treenaa aivosi vireiksi, Wsoy 2016). Häntä inspiroi lapsen ja vanhemman yhteinen kasvu: keitä olemme, miten voimme tulla siksi, joksi haluamme ja mistä tiedämme, mitä haluta?

Kirsi Heikkinen on tiedejournalisti, jota kiehtoo kaikki, aivan erityisesti aivotutkimus. Kirsi on ehtinyt asua kolmella mantereella, kuudessa maassa ja 17 kaupungissa – viimeksi Uudessa-Seelannissa.

Kaksikon tietokirja Pää edellä – näin tuet lapsesi aivojen kehitystä ilmestyi helmikuussa 2017 Wsoyn kustantamana. 

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat