KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Sain kesäkuussa onnitteluviestin tyttövauvasta ja ohessa kysymyksen, saisiko meille lähettää mokkasiinit. Olin otettu jo ajatuksesta, mutta klikatessani itseni onnittelijan instatilille olin myös myyty. Arvatkaa oliko hankala päättää vain yhdet parit tossuja? 

Kun tuli aika uusia tossut päiväkotiinkin, en kauan tuskaillut etsintöjen kanssa vaan otin yhteyttä taas For Minies and Mommies:in ihanaan Päiviin. Näitä isompia tossuja on vasta tulossa valikoimaan joten vauhdikas kolme vuotias oli hyvä koeajamaan soveltuuko nämä myös isommille skideille;) Vähän kyllä mietitytti olisiko tossut hankala itse vetäistä jalkaan jota päiväkodissa tuon ikäiseltä jo odotetaan, mutta kyllä nämä suitsaitsukkelaan lähtee jalasta ja takaisin! Nahkan vuoksi ne on mukautunut ihanasti oman jalan mukaisesti eikä ole liukkailla parkettilattioilla lainkaan liukkaat ja näinollen ne ovatkin nimetty "nopeiksi tossuiksi". heh. Oliver oli viime viikon lomalla päiväkodista ja tossut on ollut vain kotikäytössä ja poika on ne tahtonut aina aamulla ensimmäisenä pukea jalkaan. Onpa ne ollut nyt jo niin kovassa käytössä, että ovat saanut pientä likaa pintaansa ja laitoinkin Päiville viestiä, että meidän on näitä hankittava pojalle toiset parit erikseen päiväkotiin! 

Oliverin jalka on noin 15 cm ja tossut ovat kokoa 16 cm, juuri sopivalla kasvuvaralla. Tossut ovat myös himpun leveähköt, joka helpottaa niiden saamista itse jalkaan sekä sopivuutta myös isompi lestiselle jalalle mutta ilman, että ne tippuisivat jalasta. For Minies And Mommies:n tossut ovat kromivapaita, pohjoismaista, aitoa ja ekologisesti valmistettua nahkaa. Ja jos en jo maininnut eikä kuvista tullut selville niin älyttömän suloisia ja kauniita.

Lisäksi mun on näin asiakaspalveluhenkisenä ihmisenä kehuttava Päivin erinomaista asiakaspalvelua, joka kerta olen kokenut tulleeni palvelluksi yksilöllisesti. Päiville voi tehdä tilauksia yllämainitun nettisivujen kautta mutta myös sähköpostitse. 

Sain teille synttärihulinoihin arvottavaksi yhdet vapaavalintaiset For Minis and Mommies- mokkasiinit! Arvontaan osallistumisen säännöt ovat jo tutut; tykkää meidän Facebook-sivuista täällä & täällä JA/TAI seuraamalla meitä Instagramissa tästä ja tästä SEKÄ kertomalla kenelle tossut haluaisit voittaa.

Muistathan jättää tunnistettavan nimimerkin tai sähköpostiosoitteesi? Arvontaan voit osallistua Su. 15.11 klo 23.59 asti, onnea!

 

Kommentit (159)

This Storyline

Haluaisin voittaa tossut meidän keskimmäiselle, 3-vuotiaalle balleriinalle päiväkotiin :)

aleksiiina

Haluisin tossut ehdottomasti meidän 2vee pojallle! Esikoinen ja kuopus on tyttöjä ja heille löytyy kaupoistakin nättejä tossuja, pojalle taas ei.

Vierailija

Meillä on jo yhdet tossut (mutta 3 lasta) ja ne on niin ihanat, että haluaisin kaikille lapsille omat.

KaroH

Omalle tytölle, tammikuussa alkavaan päiväkotiin :) Näitä jo kauan ihaillut instagramissa!!

Mirka

Seuraan kaikkia tilejä nyt. Mä haluaisin Viville tollaiset jotkut yksinkertaiset, mustat tossut :)

Saraaa

Nämä tossut ovat kyllä niiin ihania! <3 Meidän pienelle 9kk ikäiselle pojalle tulisivat :)

Monti

Mukana!

Nää tossut menis itsekkäästi meidän tulevalle minitytölle, laskettu aika maaliskuun alussa 2016! :) Ja lempparitossutki valittu jo muiden joukosta 😄

Vierailija

Haluaisin ihanat tossut juuri 6kk täyttäneelle prinsessalleni, jolla ei ole tossut liiemmin jalassa toistaiseksi pysyneet :D :D Ehkä nämä olisivat kyllin ihanat jaloissa pidettäviksi ;)

Krippen

Pitäis saada pienelle pojalleni uudet mokksit kevääksi kun edelliset rupee käymään pieneksi :)

AnnikaH

Meiltä nämä tossut löytyy jo 1-vuotiaalta, mutta 3-vuotias tarvitsisi uudet kerhotossut. aivan ihania!!

NooraAO

Omalle 1,5 vuotiaalle tytölle kerhotossuiksi. Kenkiä rakastava tyttö kyllä varmasti haluaisi pitää näitä aina kotonakin. :)

Ulkona

Mukana!! Haluaisin  voittaa 13kk pojalleni  hienot  tossut <3
Kiitos mahtavasta ja inspiroivasta Instagramin tilista :)

Ninaki

Mukana ! Meidän 2 vuotiaalle haluaisin tossut voittaa, aivan ihanan näköiset tossut ja varmaan myös hillitsisivät tuota ainaista liukastelua lattialla 😀

Maria Melanen

Mukana, nämä tulisi mun miehen serkun huhtikuussa syntyvälle vauvalle <3 :)

On aivan ihania..huhhei <3

Ninaki

Mukana ! Meidän 2 vuotiaalle haluaisin tossut voittaa, aivan ihanan näköiset tossut ja varmaan myös hillitsisivät tuota ainaista liukastelua lattialla 😀

Suvituulia

Mukana ollaan ehdottomasti! Olen kytännyt forminniesandmommies sivuja jo tovin, mutta en ole osannut päättää mitkä tossut tilaisin. Tulisi siis tarpeeseen tämä voitto ;)
Ja pojalleni siis tulisivat nämä, muskaritossuiksi :)

suvi/pieniperhe

Omalle murulle tossut <3 :)

Ps. näkyyks to tonne kommenttikentän  alle täytettävän laatikon sähköposti kohta sulle, vai pitääks se läväyttää tähän kommenttikenttään? :D

Xoxolandia

Olenkin jo Instan puolella kuolannut noiden tossujen perään joten ehdottomasti mukana! Tossut tulevat kohta syntyvälle pojallemme ❤️

Sannamarianna

Tykätty ja seurattu. Tulisivat lahjaksi veljenpojalleni Akselille, täyttää tammikuussa kaksi vuotta. Tykkää muuten pitää tossuja! On täällä tädin luona päivähoidossa ja repii sukat ensimmäisenä pois jalasta, tossujen antaa olla. =)

Reetta

Tykkään ja olen mukana arvonnassa, olisi upeaa voittaa tossut meidän minimiehelle poika 9kk. reetta.kylmakoski(a)gmail.com

Anis

Mukana ollaan, ja 1-vuotiaalle poitsulleni haluaisin joululahjaksi tällaiset upeat tossut! 

AnKa

Näitä oon ihaillu jo pitkään. Meijän kävelemään opettelevalle nää ois oivat jarrut.

Laukkup

Tossut tulis pojistani toiselle, Väinölle tai Veikolle. En näin äkkiseltään osaa päättää :D

Pia - Jotain tekemistä -blogista

Meidän 4- ja 5-vuotiaille olisin jo tossut tilannut päiväkotiin, mutta ei ole ollut kokoja, joten upeaa, että isompiakin kokoja on tulossa! ;)

MiaPa

No eeeen kestä miten suloiset.. ! <3 Pakko voittaa jommallekummalle tyttöselle tämmöiset. Toiselle onkin sitten tehtävä tilaus, tai kummallekkin jos en voita xD IHANIA! Saiskos noita aikuisillekkin? :D 

Mira-Johanna

Olen ihaillu näitä tossuja ja voi juku jos voittaisin, niin en kertakaikkiaan osaisi päättää! Mutta ehdottomasti omalle pienelle miehelle nämä tulisi, taaperolle joka liikkuu ja paljon! Meillä ollut ongelma kun ei ole oikein ikinä sukat pysyny jalassa, niin nämä ois loistavat vetää kotona pojalle jalkaan nyt varsinkin kun lattiat alkaa olemaan viileempiä näin talven myötä ja eihän tuolle kiipeilijä/ikiliikkujalle voi villasukkia laittaa niin nämä ois meille niin passelit! Ja äidin silmään niin täydelliset 😍 (Isoveli kyllä varmaan tulisi mustasukkaiseksi veljen tossuista, joutuisi ostamaan toiset, joten voisi valita kahdet erilaiset tossut 😉 Ei olisi niin paha valita 😊)

Vierailija

Super ihanat tossut, pehmeät ja helpot pukea! Meillä pojalla kovassa käytössä, Siispä olisikin ihana saada kummitytölle omansa. Mukana ollaan ☺

Katja Lintu

Apua mikä arvonta meinasi lipsahtaa ohitse! Meille on nuo ihanat mustat jo tulossa E:lle, joten ehkäpä keskimmäinen voisi olla vuorossa seuraavana :)

@heidinkuvia

Olisin kovin mielelläni mukana arvonnassa ja jos arpa onni suosisi tossut tulisivat 7 kk vanhalle pikku neidille <3

lachesis

Mukana! Tossut tulisivat tyttärelleni. Jos vaikka 1v synttäreillä voisi niillä sipsutella.

Silvia

Mukana! Valloittavan ihanat tossut tulisivat meidän pojalle tarpeeseen taaperotanssitunneille ja kotiin (maalla viileät lattiat). ☺

Kaneli

Antaisin mokkasiinit omalle pienelle pojalleni, koja on aika memmä päiväkotiin ja siellä kuulemma pitää olla. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa