64,3 cm (61,8), 6295 g (5635), py 42,6 (41,3)

"Suloinen hymytyttö, ei vierasta. Seuraa aktiivisesti lelua joka suuntaan. Tarttuu leluun symmetrisesti molemmilla käsillä. Kääntyy molempiin suuntiin. Vatsallaan viihtyy. Ruoka maistuu, imetys jatkuu. Kasvu tasainen. Sai rokotukset"

Ajatella, että lapsivesien menosta ja sen jälkimainingeista on ihan pian puolivuotta? (tähän väliin pientä nyyhkytystä) Olenko ihan päästäni naksahtanut jos sanon, että mulla on vähän ikävä synnyttämään? Jo ennen toisen lapsen yrittämis-puheita kuumeilin synnyttämisestä-- ajatelkaa! En siis lainkaan raskaudesta, enkä välttämättä väsyttävästä vauva-ajasta vaan synnyttämisestä. Nyt on vähän sama. Se on vaan niin euforinen fiilis saada lapsi ensimmäistä kertaa syliisi rinnalle- yhdeksän kuukauden kantamisen ja synnyttämistä edeltävien kipuilujen ja ponnistusten jälkeen. Kun se on vihdoin siinä, toltako se nyt sitten näyttää. Ja se tuoksu. Ja jopa se sairaalaruoka. Kaikki. Nyyh.

Hän on vaan niin valloittava! Ja hänellä alkaa jo muodostumaan ihan oma persoona. Vähän mua nyt jälkeenpäin on alkanut harmittamaan kun en sittenkään malttanut täysin täysimettää puoltavuotta, vaan ollaan nyt aina välillä maisteltu jotain ruokia. Ja meidän pikkutirpalla on kyllä mahdoton ruokahalu, mikä näin yhden pieniruokaisen pojan äitinä on ihan uutta. Pääsääntöisesti silti ihan vaan tissitellään vieläkin, eikä kiinteät ole välttämättömyys joka päivä saada. 

Kovasti hän edelleen nostelee peppua ja sätkii, mutta ei vielä tajua mitä käsillä täytyisi tehdä päästäkseen eteenpäin. Näppäränä tyttönä kieriskelee sitten paikasta toiseen. Naureskelee, syljeskelee, pärisyttelee ja pitelee hassuja ääniä. Puluksi on sanottu ihan rusinasta saakka ja siltä kuulostaa toisinaan vieläkin. Tykkää vanhempia ärsyttävistä, ääniä pitävistä leluista sekä kukkuu-leikistä. Tarttuu aina äitiä tukasta. Ponkee itseään sylissä istuma-asentoon, keinuu ja koittaa selvästi päästä johonkin. Nukkuu edelleen hyvin.

Wää. Ollaan me vaan kaikki ihan hulluna tuohon pieneen tyyppiin. Mutta kattokaa nyt sitä!

Kommentit (8)

Kuu

Mä en kestä tota typyä 😍😍😍 ja sen snäpitkin on ihania<3

Ps. En nyt haluu lisätä vettä myllyyn, mut miten siitä voi oikeesti olla jo 5kk kun synnytit :D!!!

Salla seppälä
Liittynyt29.9.2015

NYYYYYYYH!! no älä!! en kestä yhtään. vastahan viestittelin sairaalasta sulle! ja mä en voi vieläkään käsittää että sun vauva on jo syntynyt =D <33

Hanna / soppaajasirkushuveja.com

Mäkin haluun synnyttämään. Mut en kyllä vielä haluu uusia vauvoja :D
Ihana Vivian, onnea viisikuiselle. Meillä ollaan ens viikolla PUOLIVUOTIAITA!

Selina / Kun äiti kelaa

Oiiii hän on niin valloittava! Ja mitä!!! Mihin 5 kk on kadonnu?!!!

Maaria | HULIVILINI

Ihana! <3 Ja meganyyh-symppikset, meillä on ensi viikolla vuosikas, vähän jos tirauttelen täällä! Ja vastahan mä onnittelin sua vauvauutisista! <3

Laura

Mäki kaipaan synnytystä!! Ollaan me vaa kaheleita...niin sulonen typykkä siellä<3 ja aina menee vaan niiiiiiin nopeesti, ihan hassua et kohta puoli vuotta siitä ku katoin ig:stä että jaahas, salla otti varaslähdön ja meni ennen mua! :D

Anne/ Lastenhuoneenkapina

Vivian <3 Mihin tää aika juoksee?! Mä muistan niin elävästi kun viimeiselläni raskaana ollessa järkkäsin Sisun 2v synttärit, siitä muutaman päivän kuluttua syntyi Sulo ja viime viikonloppuna juhlittiinkin Sulon 2v synttäreitä! Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Salla on parikymppinen kahden lapsen äiti ja yhden miehen hääkuumeileva avovaimo. Blogi kertoo millaista on arki kun jäätelö on ainoa ruoka minkä lämpimänä saa syötyä, polvenkorkuinen pyrkii syöstämään vallasta ja itse kärsii jonkinsortin Peter Pan -syndroomasta. Mukaan mahtuu hömppää ja syntejä syviä. Tervetuloa!

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin
pikkuollie@gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat